Come Back Down



Min syster är smoothie-expert! Essä och smoothie är en storslagen kombination! Det är såhär min kväll, och förmodligen natt, ser ut. Antiken i bakgrunden och smoothien i det centralaste! hihi! :)


multivitamindryck från euroshopper = minst två tummar ner!

Jag dricker multivitamindryck som smakar hostmedicin.
Eftersom jag sitter kvar här går plugget inge vidare.
Funderar på att lämna antiken åt sitt öde och göra Edward Cullen sälskap en stund innan jag stänger ögonen för idag.


första advent



Idag ser det ut såhär, och jag gillart!! :D
Första advent asså, har jag sagt vad jag tycker om det innan!? :D
Dagen har varit idol, dusch, ribbing! Bra dag helt enkelt! Inget plugg dock, mindre bra! Så nu ska jag försöka få lite skrivet på min essä! Det är lättare sagt än gjort vill jag bara säga. Men första advent, det väger upp det mesta! :D


once in a while

Edward Cullen kan ju ta sina huggtänder och slänga sig i väggen!
Jag är kär i Eragon. sådeså.



Nepp, inga fler bilder på fjortis-kärleks-kändisar, det är ju ganska patetiskt. Men så är jag lite patetiskt kär i hans snygghet också.

Sweet dreams!


Raspberry



Typ världens godaste. Jag har ont i magen. Typ så god.


bra dagar!

Gårdagen va toppen! Vid nio knatade jag iväg till Jessicas place och vi tittade på One Tree Hill heeeeeela kvällen! Vi är töntar och jag älskar oss! ;D Men ser det inte helt galet mysigt ut eller!? :D



Idag va det Götet med bästa Erika som gällde! Först en timme i Lerum med kusiner och annan släkt innan pappa körde mig ner till Lerums tågstation och därifrån tog det bara tjugo minuter in till la stada! Kanske Lerum inte är så dumt ändå! ;)
Väl framme strosade vi runt en stund och stötte på dessa sötnosar, mer än en gång!



Vårt strosande ledde oss rakt in till biopalatset och "en julsaga" det va den konstigaste film jag sett tror jag! men lite rolig sådär :P Sen mera strosande inne i nordstan och årets första julklapp inhandlades och byttes, tjoho! :D Så nu kommer Erika och jag vara lika söta med våra armband! kärlek vid första ögonkastet och när det bara fanns två kvar kändes det lite som ett tecken! ;) Vi hamnade sen en stund inne på Lush , tror jag det hette... konstig affär! Men rolig affär! De sålde tvålar och alla möjliga huskurs-kosmetika tjosan. Gulligt.


Julklapp! :)

Tack för dagen min kära! Du Är Bäst! :D


Morgondagen kommer se ut som reprisen av idol och essäskrivning! Nu ska jag slöa hela kvällen och äta mörk choklad! :)


lussebullefredag

Nu är det advent på riktigt! Hela huset doftar lussebullar! Woho! :)



Ungefär såhär såg det ut på religionen imorse också, Foppa hade varit så söt och bakat lussebullar till oss och Ali the man fixade fram saft till alla! Hihi! :) Men mammas är ändå bäst, är det inte alltid så liksom? :)
Friday, Sweet Friday! Och nu ska jag flytta upp igen! :)


elva nätter före jul?



Tjoho va bra vi är tjejor! :) Vi fick till och med fina blommor, den ska få ligga här och blomma ut lite till över natten sen ska den hängas! hihi :)



För övrigt har mammas kompis åkt hem men jag kom så sent och sen har jag pratat med Erika för vi ska leka på lördag (!!) och så har jag duschat så jag har inte orkat flytta upp, det får bli imorgon! Imorgon är det fredag, Igen! vilket gillas skarpt! Och första advent på söndag! Jag har väldigt svårt att "carpe diem" i december, och advent och allt sånt, det är så mysigt att tänka "nästa vecka.." eller "tänk nu är det bara en vecka till jul" så det är svårt att ta till vara på den veckan som är kvar liksom men jag har inte lidit så mycket av det förr och tänker inte börja nu!

Nu ska jag strax krypa ner i sängen för att inte vara allt för trött imorgon :)


antiken, pepparkakor och lucia

up for två timmars plugg på biblioteket, det ni! Men med en risifrutti och pepparkaksdeg är det heelt okej! ;) vid kvart över 18 ska jag vara på musikskolan för årets första luciatåg! :) Mycket roligt kan jag lova! :D sedan måste jag gå hem, det suger men jag anatar att det får bli träningen för pepparkakorna ;) Nu började det ösa ner utanför, skönt att vara på insidan då! :) Hepp, nu väntar antiken!


Pictures of you

Idag är det EN månad till..... JULAFTON! :D
Jag är en sån jultönt! :) Advent, Lucia, pepparkakor och lussebullar, julskinka och julmust, julgran och brasa ah jag kan hålla på lääänge! Allt med julen får mig att bli lycklig hela vägen in i hjärtat!! :D 


Jul 2008 i Gråbo :)

Förövrigt har jag haft en bra dag! Nu ska jag öva lucia-sångtexter tills imorgon och plugga lite riksdag/regering innan jag kryper ner i sängen! Nu när det är mörkt ute är det inte alls svårt att somna även om klockan är tidigt.. hihi :)


pull me under

Dagens projekt: Flytta mitt rum en trappa ner för en vecka. Eller tills på onsdag i alla fall. Jag har varit jätte snäll och både renbäddat och diskat så mamma slapp göra det nu när hon kom hem! Bra dotter! Nu ska jag käka kvällsmat! :)


Till och med mitt rum kan vara välstädat, synd att jag inte får bo där när det är så fint bara...


...fast jag har det ganska mysigt här nere också! :)


Angel

Tjoho på måndagar!
Jag vaknade jätte tidigt idag så jag kunde sova i en och en halv timme till innan jag behövde gå upp, det gillas SKARPT! :D
Dagen har varit bra! Till och med franskan va rolig och då är det något alldeles extra ska ni veta! Med en bra inställning kommer man långt är vad vi lär oss av det! ;)  
Nu ska jag flytta ner mig i källaren. Mammas jobbarkompis (jag tror jag har sagt det innan..) kommer hit så nu ska jag bo i gästrummet ett par nätter. Mysigt att vara som gäst i sitt eget hus.. :) Bra inställning som sagt!


Here comes the rain again

Sen kväll med Jessica. Min senaste programidé. Det blir ett lajbans program kan jag lova! Hon är rolig hon!
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon! :) Då är det söndag och jag har på känn att det blir en bra söndag! :)


in your eyes

Igår va toppen! Pingst va trevligt och jag har sovit väldans gott inatt. Då kan väl inte dagen bli annat än toppen? :)
Ensam hemma betyder musik på Högsta volym! Fast det är städning som gäller men det är snart klart hoppas jag! Mammas jobbarkompis från var-hon-nu-bodde kommer hit i veckan och ska låna mitt rum så det måste vara fläckfritt.. inte ofta det händer! När städningen är avklarad hoppas jag på en stund med Jessica eftersom det inte blev något av ribban idag. Jessica är bra hon! Tjipp Tjoho!


fredagen den tjugonde november

Idag, vänner, har varit en ypperligt nobel dag!
Religionen imorse va ju riktigt kul! :P först en lång diskussion om ifall skolorna i Italien (??) ska få ha kusifix på väggarna och sedan tittde vi på en filmatisering av en av berättelserna i gamla testamentet. värdelös film och därför va den asbra! Det va dagens enda lektion. Hihi! Inställd franska och sedan ställde vi in historian.. och nu sitter väl hela SP09J snällt hemma och skriver essä!? skulle inte tro det! :D Så summan av kademumman, vi slutade vid tio! Då åt vi klyftpotatis och kyckling-tjosan innan vi gick hem! Och idag va till och med vädret på min sida! Inte en enda droppe regnade på mig på vägen hem! Konstigt, med det går inte lika fort hem när det inte regnar... :P
Nu ska jag strax iväg igen, en sväng till Majsan innan pingst ikväll! Gemensam ungdomssamling betyder mycket folk vilket alltid är roligt! :D Tänk att det är helg igen! jag som har vart hemma massa dagar är ju lite bortskämd nu nästan! :) Hepp nu ska jag sluta tjööta och röra på mig!

Förövrigt, min senaste musikaliska upptäkt... Tro det eller ej, men Katy Perry har gjort EN bra låt! Thinking of you, och eftersom ingen lyssnar ändå så orkar jag inte länka men den är kanon ska jag be att få tala om! :) Puss på't!

   

Sol och BLÅ himmel i Borås, MUMS!


TaLk

Japp. Nu har jag i alla fall skrivit lite om vad jag kan skriva om i min essä om arvet efter antiken. Känner mig nöjd för ikväll! hihi :)
Nu ska jag sova, sådeså! Tänkte slänga in en fin bild med men jag kommer inte åt någon så ni får klara ännu en bildlös dag! Usch va dålig jag är på bilder men jag tänkte ju faktiskt och det är tanken som räknas!


Through The Fire

Torsdag och skola igen! :) Jo faktiskt, jag gillar min klass :)
Och trots regn och kyla trotsade Evelina och jag vädret och trampade oss hem, en halvtimme tidigare än vanligt idag, Wirdefeldt for the win! ;) Och väl hemma, droppande blöt och kall utbrister jag innanför dörren att "jag HATAR regn!" varpå min kära syster tittar på mig och säger "Men Sofie, tänk på det possitivt. Om det inte hade regnat så hade växterna inte kunnat växa och då hade de inte kunnat göra syre och vi hade inte kunnat andas och då hade vi dött." Jo justde, glömde det..

Nu ska jag hänga en tvätt och sedan ska jag skriva en jobbansökan på franska, det kan ju bara gå på ett sätt! Tjoho!


2009-11-18

Resursdag och jag är frisk! :) Woho! Men jag har ingen historiabok hemma så plugget får vänta.. (A)
Än så länge har dagen innehållit lunch med fader och en lång dusch :) Nu ska jag snart ner till musikskolan, kul! :)
Fy vilket värdelöst inlägg men det är ett livstecken i alla fall ;) Imorgon är det skola som gäller, jo jag tycker det ska bli kul faktiskt! Hepp nu ska jag blåsa håret!


kvar i nåt jag lämnat

Ännu en hemma-dag. Vilket resulterar i att jag inte alls har något intressant att skriva om.. fast när har jag haft det? Mitt liv, i stort sett en säsong av One Tree Hill sedan igår, det är alltid något, right?


cause I adore You

Så myckt för att inte bli sjuk! Idag är det täcket och kudden som gäller! Har precis titta på idol, såg ju aldrig det i fredags, OJ va bra Tove är! Och jag kan ju inte låta bli att tycka att Calle är ganska fin att titta på.. ;)
Hepp nu blir det nog lite one tree hill, nått ska man ju ha för att man ligger hemma!
Hoppas i alla fall att ni mår bättre och fortsätter med det! :)


sweet sunday

Som sagt va jag sjukligt trött igår men efter 14 timmars sömn va jag på topp! nästan, mitt huvud har haft något emot mig hela dagen men annars så! Frukosten blev kött och potatis och sedan hann jag bara med en snabb dusch innan det bar av mot Ribbing! ;) Vid sju sedan drog vi hem ett gäng till Joanna en stund för film och taco-mys, Tack! :D
Nu ska jag snart dra mig mot sängen, tänk att jag faktiskt är trött igen! Hoppas inte att jag håller på att bli sjuk bara! Det har jag varken tid eller lust med!

Ny vecka på g, och resursdag på onsdag och sovmorgon på torsdag, heelt okej! :D


Grattis till Joel, och till Ola.

I en timme och tretiofem minuter till är det den här snubbens födelsedag, så jag tänkte bara lägga in ett grattis sådär innan jag kryper till kojs :) Såå.. Grattis Joel! :D




För övrigt vann Ola körslaget.. tänkte väl att ni ville veta det!  


Helg!

Igår va en grymt bra dag! :) Skolan va bra, religionsprovet gick inte åt skogen i alla fall och vi fick tillbaka historiaprov som verkligen inte gått åt skogen :) När vi slutade vid två tog Chasmine och jag en spontanfika på Orion, Tack för det! Mycket mysigt och mycket kul! :D Sedan tog jag och min cykel oss hem genom mörkret. Efter lite städ och ett one tree hill avsnitt kom Jessica hit och vi myste hela kvällen lång! Jessica är bra ska ni veta! :D

Idag gick jag upp tidigt. för att vara lördag i alla fall! Halv åtta minsann! För en heldag i Gråbo hos våra kusiner, farbröder, fastrar och farmor såklart! :) Åh vad jag tycker om er! Himlars va mycket tyck-om det blev i det här! Men det är bra att det finns massa människor att tycke om! :) Något annat jag tycker om är kladdkakan som mamma och jag slängde ihop, där missade ni något kan jag lova! ;D

Imorgon hoppas jag på en snabb träff med Majsan, ännu en brud som jag tycker om, Mycket! :)
När jag ändå håller på så borde Erika få väääääärldens största kram idag! Så illa att hon inte bor på kram-avstånd! :(

Nu sitter jag här och är förundrad över att jag inte somnat än, ni anar inte hur sjukligt trött jag är! Så nu tänker jag gå och hälsa på kudden! :)


RiverFlowsInYou

kort är underbart! :)

Slutade vid tjugo i tolv idag :) Men Chasmine, Louise, Amanda och jag stannade i skolan och filmade våran geografifilm, så klockrent! haha! :) Men jag va hemma vid halv tre och hade hunnit käka, duscha och plugga lite innan jag ens skulle ha slutat, DET tycker vi om! :D

Nu har jag bara en stund kvar tills det får räcka med religionsplugg och sedan blir det lite one tree hill nu när jag är med på noterna igen och mamma är på möte så att jag kan ha hennes dator.. :D




09.11.11

Tummen upp för en mysig dag! :)

Oscar, och en hel hög andra nior va på besök idag och fick ta del av den enormt goda laxpytten! Det va knäckisar och morötter på fatet altså! När han begav sig till viskastrand famåt tolvtiden så åt Joel, Chasmine och jag winerbröd innan vi kilade upp till franskan. Sen slutade vi! :) Chillade hos Chasmine ett par timmar med chokladbollebak och ytters lite plugg och desto mer prat! :)



Sedan bar det av till musikskolan för två riktigt roliga lektioner, julmusik är ju bara sååå mysigt! :D
Träffade Gabriel en kortis på vägen ut, han är bra han! :) Promenixade hem i mörkret men med kent i hörlurarna är det ganska okej ;) Nu ska jag äta kvällsmat! :)



Partitiv artikel.

Om ett adjektiv i plural placeras framför substantivet använder man oftast de istället för des (som är talspråk). Till exempel, Elle a toujours de nouvelles idées.

Alla ÄLSKAR franska grammatikens undantag. Right!?


fall fritt

Spotify är min absolut bästa plugg-kompis! Melissa horns Fall Fritt går på repeat!
Idag har för övrigt varit en bättre dag än igår. Klassdejt med Matte Martin i en och en halv timme i morse, sen en stunds riksdagsarbete med Katarina och sedan intogs falukorv, mos, Broccoli(!!) och massor av grillkrydda i matsalen. Mumma :)
Sedan begav vi oss till friskis för ett box-pass på idrotten, jobbigt men stört kul! :D
Evelina och jag, duktiga som vi är, cyklade såklart hem. OJ va blöta vi blev! En låång och varm dusch blev första anhalt när jag kom innanför dörren! Nu hänger både jacka, byxor, halsduk och väska på tork i hallen men jag är mätt och glad efter två rostade rundisar med baconost :)
Nu ska jag hänga tvätt! Tjoho!


vindruvor...



... och lite juice är allt man behöver för att hålla sig vaken en timma till, att jag inte kommer komma upp imorgon är den dagens sorg. Tjoho för hinduism!


20.19

Trevligheten är avklarad och nu är det bara plugget kvar.. usch va svårt det är att tänka idag altså! Jag är så trött! Men det har jag sagt innan idag va..? (a) :D Fy på mig som inte kan somna på kvällarna och definitivt inte gå upp på mornarna! Coldplay håller mig sälskap, trevliga snubbar altså! Nu ska jag tillbaka till hinduismen, önska mig lycka till, något säger mig att jag kan behöva det! :P ;D


Trött Sofie

Dålig uppdatering, jotack jag vet! men jag har haft så fullt upp att jag inte hunnit helt enkelt :) Kan ju alltid skylla på det i alla fall :P Men nu är helgen slut och med den allt det roliga och nu är det skola som gäller igen! Det tog mig en timme att komma upp ur sängen idag, jo så pepp är jag på skola! Franska är det värsta som finns och jag skulle belöna den som fick språket att försvinna rikligen! Men när jag cyklade hem va det fint med solnegång, det gjorde mig lite glad. Även om det är sorgligt att det är solnedgång redan vid fyra. Men som sagt, det är november!



Veckan kommer att bestå av att lära mig allt som går att lära sig om hinduism och buddhism, men som tröst lyssnar jag på Melissa Horns nya skiva, som Louise säger så är det riktig vinter musik! Och av den frånvarande värmen att dömma så är det sjuttsingen vinter redan! Men nu är jag glad för att jag får låna pappas spotify användare :) Hihi tänk va bra det kan bli såhär en måndag! :D Nu ska jag plugga, kanske.. :P För om en timme får vi kvällsmats-gäster :) Eller mamma och pappa får gäster och jag ska vara deras söta och snälla dotter :) Men det är jag ju ganska bra på ! Hihi! Tjipp Tjoho!


Myskväll och fikadag

Igår drog Majsan och jag en kortis till Pingan men det va heeelt dött så vi gick hem till henne och myste istället :) Spontan sleepover tycker vi mycket om!! :D

Idag blev det en chill dag men sen frukost och mys hos Majsan innan jag drog till stan för en fika, mysigt värre! :)
Lagade mat till mamma som kom hem från Holland idag, eller alla fick såklart mat men mamma blev ju gladast som slapp laga den :P Till och med diska gjorde jag :)

Lördagskväll, johodå vad jag gillart! :D




15.34

Hemma men så sjuuuukligt trött! så det blir nog till å sova en stundis innan jag drar mig iväg ikväll :)
Har jag sagt att jag älskar fredagar!? :D


fridag

Japp, fredagen blev en fridag! :) Tjoho vad bra!
Egentligen bara en och en halv timmas historia på hela dagen :) Hade för kort religion i morse också men jag kan väl inte säga att jag va så värst närvarande.. det va ju såå tråkigt! :P :)
Helghelghelg! ÅH vad jag gillar det! :D :D Och snart får vi gå hem! :)




Blame It On My Youth

Torsdag och jag fortsätter med trenden om bra dagar! :) Lång dag, men bra dag! :)
Men kallt som sjutton när jag skulle cykla hem! Men det får man väl räkna med såhär i november.. Hur blev det november!?
Jag tycker att november är en onödig månad, jag hade gott kunnat gå direkt på december..! Men det kan man väl inte heller göra så mycket åt!

Dagens låt är definitivt blame it on my youth, därav rubriken, hihi :) Och även om det förmodligen inte är någon som lyssnar på den ändå så tänkte jag att jag kan ju länka, mest för att det ser bra ut :) Så här har ni den! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Meh1CqE0_so 

Nu ska jag plugga lite sen hoppas jag på en sväng till Jessica :)


Summertime

Braa dag, igen! Och jag älskar trenden med bra dagar! :D

Religionen var inställd så vi slutade vid 13.20 :) Då promenixade Chasmine och jag ner til stan och satt läänge på Orion och myste! :) Du är braaaaaaaa! :D:D



Sedan va det iväg till musikskolan för veckans dos av sånglektion. Och konsert med brudarna, Shit va vi är grymma! (A) :D Kul va det i alla fall! :D

Nu är svenskareportaget klart också, jag känner mig duktig! :)

Åh vad jag vill ha helg! Torsdag vill jag egentligen inte ha men det är väl bara att gilla läget :)

Hepp nu ska jag snart sova!


finito!

samhällen är KLAR! :D woooho! nu ska jag sova! :) Ha en bra dag imorgon och sov sötast! :)




orättvist

Jag pluggar samhällskunskap och Chasmine äter sågspånsgurkor, jag är avundsjuk på henne! :(

Men jag är ganska snart klar vilket är ett stoort pluss! :D :D Duktiga jag! :)


T

Jag Tycker om Tisdagar :)

Matte med Martin och sedan inställd samhäll! :D :D Jisses vad en inställd lektion kan göra en lycklig! :D

Idrott, prov och volleyboll och sedan en stund på gymmet med mina bruds, bra dag helt enkelt! :)

Nu ska jag ta tag i den biten av samhällsinlämningen som jag inte blev klar med igår, sen blir det kanske en mysig film ikväll om jag blir klar nån gång! ;) :D


22.57

Tänk att man kan få så lite gjort! Det började bra, idrotten är färdig och det sitter nog ganska bra tror jag. Men OJ va tråkigt det är med samhällskunskap! Nu kommer jag behöva sitta Jätte länge imorgon! :( Oh well, jobbar bäst under press eller hur är det... :)

Snart är det sängen som gäller altså, det är jobigt att gå i skolan hihi :)

Natti!


fördelen med höst!




Ibland är ju livet bara för mysigt! :)
 Och ni skulle bara veta hur riktig brasan är! Jag blir aldeles varm på min högra sida! :P :D


today

Måndag. Igen. Fast en helt okej måndag! Fast Evelina och jag blev blöta när vi cyklade hem.. :( Men det gör ju det desto mysigare att komma in i värmen! :D
Kvällen komer att bestå av idrott och lite samhällsplugg tror jag.. kul? nej inte särskillt..

Åh jag hade inte haft någonting alls emot att ha lov i en vecka till faktiskt! fast det va kul att träffa alla söta människor igen! :)

Hepp nu funderar jag på en improviserad fruktsallad och sedan ta tag i idrottsprovet! :)

Tjipp Tjoho!


Morning sunshine!

Hur blev morgonen så lång!? Well, det är bättre än att behöva stressa iväg! Så nu ska jag gå och äta en riktigt god frukost innan jag trampar mig iväg till första veckan efter lovet. Men vet ni vad? Jag har på känn att det kommer bli en bra dag! :)




cloudday

Näe någon sunday va det ju inte i alla fall! Jisses va kallt det är!
Dagen började redan vid nio, mamma åkte till Holland för att föreläsa på en kurs imorse så det va upp och kramas som gällde! :D Sedan har jag mest läst och slöat hela dagen. Va i kyrkan nu på kvällen, det va väl helt okej. Nu ska jag hoppa isäng för roligare än så här blir det inte idag! Men dagens bästa går definitivt till Chasmine, Du är så bra kompis! :D hihi :D

Natti!


RSS 2.0