Jag förstår bara det som är vårt

Jag vet inte om mitt liv har blivit tråkigare så att jag inte har något att skriva om, roligare så jag har för mycket annat bra att göra än att blogga eller om jag bara inte känner för det. Hur som så vet jag att jag är dålig på det.
En uppdatering såhär i veckans halvlek, so far so good så att säga! Imorgon har jag matteprov, inte lika good men det är ju imorgon som sagt!
Jag har härmed besvarat min inledande fråga, det händer för lite av allmänt intresse i mitt liv. Tills vidare kan jag säga att livet består av : 

Skola
Plugg
Vänner
Min pojke
Sång
För lite sömn
För lite träning
För mycket tidsdödande
Ett granatäpple då och då.

Om inget av betydande vikt inträffar vet ni i alla fall hur det ser ut.

En gratulation till 20 år av livserfarenhet!



Du betyder helt otroligt mycket. Du är guld. Fantastisk. Vacker. Omtänksam. Påhittig. Glad. Busig. Kreativ. Fnittrig. Förstående. Spontan. Social. Hjälpsam. Glädjespridare. Syster. Bästa vän. Jag är Lycklig som har dig! Dessutom har du gjort ett djupt avtryck i mitt bildarkiv. Här kommer ett axplock av det bästa helt utan kronologisk ordning. Jag älskar dig och önskar dig ALLT det bästa som året har att ge! 




Då när tiden går smärtsamt långsamt..

Chasse och jag langar ett sjukt bra arbete om körtlar. Vi är awesome!

Greater Things Have Yet To Come

Låång dag! Men förvånansvärt bra dag! :)

Vi har ett återfall av att förbereda för att det ska komma nior till skolan, denna gång ska de dock ta med sig sina föräldrar, det har resulterat i lite möte med Inka och en pratstund med en snubbe från Borås Tidning idag, jag har aldrig sett en värre handstil! Skulle inte förvåna mig om det står att vi pratade om skolmaten typ för han lär ju inte kunna se vad han skrev!

Efter skolan hängde jag en kortis på årets första shalom-styrelsemöte, najs och sedan drog musikskolan igång igen och jag upptäckte på nytt hur roligt det är med stämsåg! :)

Inte ens här, mina kära vänner, tar min dag slut för när sista tonen ebbat ut vid halv sex tog jag mig till ICA och köpte glass som jag sedan åt tillsammans med tre finfina damer hemma hos Kajsa. Vi fikade, snackade vecka och liv i allmänhet och tro i synnerhet, en hederlig hemgruppssamling helt enkelt! :)

Nu har jag pillat lite med att få ihop ett sista arbete för radio- och TVjournalistiken som ska lämnas in innanför min lärares tröskel i Gånghester i morgon, kul, verkligen.

Nu, i väntan på min faders hemkomst lyssnar jag på lite Chris Tomlin – God Of This City , jag hoppas och ber att han har rätt.

Sov gott vänner och dröm om änglar!

I think I dreamed you into life

Frufällan var härligt! Jag är så lyckligt lottad som får omge mig med så många fantastiskt människor!
Kom hem vid tre och sen har Joel varit här en stund och vi åt cheeseburgare, värt.
Jag har verkligen inget mer att säga, mer än möjligtvis; Godnatt.

I'll share everything I have

Efter en dags arbete är jag ganska trött men min kärlek kom hit och höll mig sällskap en stund, du är bäst!
Nu är jag packad och klar för avfärd, en natt i Frufällan med ett gött ungdomsgäng står på schemat! Jag ska jobba på att hålla mig vaken. Nä men det kan bli grymt faktiskt! Nu är jag ju utrustad med mjölkchoklad, då kan det inte bli fel!
Dessutom fick jag julklapp på jobbet idag, så nu ska det gås på bio! :)
Hepp, Frufällan va det!

Fidelity

När man har tre timmars håltimma efter en natts dålig sömn är det okej med lite vardagslyx när magen kurrar!


Den vackraste stunden i livet var den då du kom


Min andra vårtermin på Högre Allmänna Läroverket i Borås har börjat ganska mjukt. En vecka av studerande är snart slut och jag känner mig inte mycket klokare än när den började men det kommer kanske med tiden. Med eller utan ny kunskap så har det varit en ganska bra vecka! Den började med att mamma åkte till varmare breddgrader och jag är smått avis hela tiden, det har varit granatäpple och ananas i skolsalladen, jag har varit hos tandläkaren och jag har planerat vårens hemgrupper, mina systrar har varit ganska knäppa och jag har fått ha världens finaste pojke i fyra fina månader, vi har haft inställda lektioner och imorgon ska skolans bästa klasstjejer och jag äta frukost ihop på vår sista långa sovmorgon. Jag trivs med livet helt enkelt!

Förresten, varför har ingen sagt till mig att Lasse Winnerbäck skriver fantastiska texter!? Det var på tiden med lite nya svenska toner på listan!




Nu ska det kokas ägg!

Jag får liksom ingen ordning

Att lov ska gå så fort! Men nu är det vår på g, inga fler mörka novemberdagar, bara ljumma aprilvindar, right!? Det kommer bli en bra vår, jag hoppas det, och tror det, faktiskt! Så nu tar vi nya tag och tar oss an vardagen med entusiasm, hejja Sofie!

Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting


I min brist på händelser har jag roat mig med att titta på en pinsam mängd sommarbilder. Så jag tänkte att jag kan ju ge er Tunisiens förmodligen bästa porträtt. Sorgligt är dock att min färg i dagsläget är mer att jämföra med baguetten än mig själv. Nu ska jag bota min tristess med sömn, för jag ska upp tidigt imorgon kära vänner, har ni hört så dumt?


Längesedan

Idag är jag glad att jag inte har haft fler helt händelselösa dagar på mitt lov. För idag är en sån dag när det kryper i kroppen av tristess. Förutom en och en halv timme hos Christina med lovsångsövning imorse har det inte hänt något alls. Jag har tittat på film, gått en sväng men gick in igen när mina skor läckte in och mina strumpor blev helt blöta, sen har jag tittat lite till på film. Sa jag att jag har tittat på film? Dessutom borde jag läsa Catcher, borde ha läst ut den innan jullovet men jag har fortfarande mer än halva boken kvar, det skulle tydligen vara en klassiker. So far är jag inget fan av klassiker. Jane, Catcher, inte min typ av läsning. Nä, nu klagar jag bara. Jag har haft ett fantastiskt lov med massor av händelser och människor, jag antar att kontrasten blev för mycket idag. En film till kanske..?

BFF

Tjena. Jag har haft en grym dag på stans bästa fik med stans bästa Kajsa, mysigt värre! Och så har jag shoppat loss, för 14.50, jag är ju nöjd! Nu är Majsan här och vi väntar på våra vänner som kommer hit och hjälper oss att ta hand om min syster ikväll. Det kommer bli awesome har jag hört!


feels like home

Du gör mig Lycklig!


It started out as a feeling

Efter ett mycket mysigt nyår hos Majsan i Rångedala med Joel, Fille och Oscar begav sig familjen iväg till Helsingborg för att fira Kajsakusins 20-års dag! Hon är toppen och jag hoppas verkligen att det nya året blir det bästa! :) 
Kom hem i söndags och sedan dess har mina dagar sett ut som de flesta andra detta lovet... Maja och Fille kom hit igår kväll och vi åt nötter och chillade. Majsan sov över men gick precis och nu väntar en välbehövlig och efterlängtad dusch! Jag vet att min blogg aldrig varit tråkigare men det går hand i hand med att mitt liv är lite för roligt för att sitta vid datorn typ. Back on track när skolan börjar helt enkelt!

RSS 2.0