all about us

Kollade bank-papper i jakt på mitt kontonummer, näst intill av alla mina uttag är ifrån bäckängs cafeteria, City centrum eller café orion, men jag har hört att jag inte är ensam om att spendera större delen av mitt studiebidrag på mat... När jag ändå är inne på ämnet bekännelser så har jag spenderat de senaste 40 minuterna snyftandes framför sista avsnittet av säsong 6, one tree hill, helt fantastiskt snyftigt faktiskt. Nu ska jag krypa ner i sängen. Vet dock inte när jag ska gå upp imorgon, tanten i buren är sjukskriven, har vi svenska eller inte? I-lands problem, japp, men jag har ju faktiskt inte klagat, bara konstaterat!


Älmhult

Hemma igen efter 22 timmar i Älmhult och knappt fem timmar i bil. Men så värd helg. Min släkt är kanon! Mormor har fyllt 75 så henne firade vi igår kväll, lika roligt som alltid att träffa alla! God mat och moster Helenas grymt fina muffinsar!


Och sedan tårta såklart! :)
Sov hos Helena och Kajsa, även om både Kajsa och hennes pojke jobbade på kvällen men det gjorde mig inte så mycket, hade inte orkat vara vaken så länge ändå!
Idag var det redig söndagsmiddag hos Mormor och Morfar och lite kalas för Lovis som fyllde år i veckan och mer tårta!
Nu ska jag gå och kika på hur det går för svenskarna i 5milen :)


For You

Curling kommer nog aldrig bli min grej men OS-guld är absolut min grej! Chaarvanajs! även om det är lite jobbigt att vara vaken idag :) Hur som så ska jag gå och slipa på min os medalj på friskis innan vi drar till Älmhult vid två för att fira mormor och Lovis som har fyllt år. Mysigt värre! :)


lunch med mig själv

Ska strax bege mig ner till skolan igen, har redan varit där en gång i dag men när lektionen tog slut halv tio och nästa börjar vid tolv bestämde jag mig för att åka hem emellan. Så nu har jag bytt väska, ätit fisk och ris och suttit här en sväng. Engelska på g och sedan badhuset med Leo, lång eftermiddag och jag är redan trött!


falling from the stars

Dagens tredje grymt tråkiga lektion - naturkunskap. Jag borde ha gått estet bild.





Nu åker snart Ma och Pa och systrarna bus och jag ska titta på film och äta tårta och andra onyttigheter!
 
Finn ett fel.

Lovis vill titta på "sound of music" Nej den är inte alls tre timmar lång. Nej jag har absolut inget annat att göra ikväll. Nej den är absolut inte jätteseg! Varför kan inte hon vara som alla andra tioåringar och titta på Hanna Montana eller High School Musical eller nått, men snäll som jag är... Det blir chipspåsen och jag ikväll.. Tjipp!

Fast i hemlighet så tycker jag att det ska det bli ganska mysigt att ha en kväll själv med världens bästa små!



Delmål 1, överleva samhällskunskapen

Skinnarmo var toppen, det är grymt vad mycket motivation det finns i människor! Skida till sydpolen, ensam. Jag blir lite fascinerad av både mod, drivkraft och possitivitet faktiskt! Men allt gott tar slut och nu har vi samhäll. Vi sitter här och har känning på MVG. Vi roar oss ganska bra fast vi som vanligt inte har något att göra!






Chasmine leker fisk och jag är scream.



We're not living in America

Jag vet att jag bryter mot "inte klaga över i-lands problem"s regeln redan nu, men OJ vad grupparbeten INTE är min bästa vän!! Så, nu har jag fått säga det.
Annars har dagen vart bra! Hade livräddning på land på idrotten så nu ska SP09J göra Borås säkert! Äh det klingade inte lika bra som osäkert men det får duga! Sanning räcker alltid längst!
Efter skolan som slutade en mattelektion tidigare än vanligt idag gick Chasmine och jag till stan för att fixa present till Lovis som fyller tvåsiffrigt imorgon!


Kanske, om jag kommer ihåg det, får ni se vad det är i imorgon!

En sväng på Gina blev det också, Chasmine shoppade loss på en kofta/jacka och jag hittade minst tre sommarplagg som skriker efter att få komma hem till min garderob!
När vi lämnat Gina åt sitt öde mötte vi upp Maja för en stund på friskis, det var grymt gött!
Kvällen har spenderats med att skrika åt ett word-dokument som inte gör som jag vill och pluggandes av franskaglosor. Kul, visst!
Nu är jag trött och ska sova lite innan vi och naturarna ska dejta Ola Skinnarmo i aulan imorgon bitti.


alla älskar måndagar



Vacker dag! Bra dag! Skola igen efter en veckas lov. Men har man så snälla flickor att komma tillbaka till som jag har så går det ganska bra! :)
Fast vi har tittat på hemska filmer hela dagen, först på geografin och sedan på engelskan. Fy, det är sjukt egentligen vilke förhållanden människor tvingas leva under, jag lovar på heders att jag ska göra mitt bästa för att sluta klaga över i-lands problem! Typ som att det finaste efternamnet i hela världen börjar på W och att även om jag vill ha det när jag gifter mig så kommer man alltid längst ner på alla listor som står i bokstavsordning. Men som sagt så ska jag inte klaga mer. Försöka i alla fall. Jag lovar.

Efter skolan hämtade min far upp mig vid skolan och körde mig till Joanna där vi,  Liv, Ylva och Kajsa åt nybakat bröd och myste på som bäst!

Nu ska jag gå ett varv genom dushen innan jag lägger huvudet på kudden och får ett par timmars sömn. förhoppningsvis.. vaknade fyra imorse, värdelöst!


Hej Mitt Vinterland

Beckets åkte igår, klockan fyra på morgonen. Jag vinkade av dem i fredags kväll faktiskt. Annars gick jag till Jessica igår. Det tog 25 minuter. Det brukar ta 12. Värdelösa snö! Det behöver inte komma mer nu!
Idag har sett ut som de flesta andra söndagar, plugg, städ, kyrka. Fick av ren barmhärtighet stanna en stund hos Kajsa och Gabriel på väg hem från kyrkan istället för att sitta kvar där i cafét och häcka i väntan på att mina föräldrar skulle bli klara.
För övrigt har taket på lundbyhallen rasat in. Men vad gör väl det mig, jag har ju inte idrott där längre ändå... ;)
Nu ska jag sova, för jag kan inte sova på morgonen längre. Har vaknat vid sex varje morgon sedan i fredags. Något är fel. Så sovmorgon, yeah right.. Men jag kan ju dela med mig av min trädgård idag. Det kan ju vara kul för någon at se hur den ser ut i vinterskrud. kanske.


stackars plommonträd




Om det snöar mer blir mitt rum snart seriöst insnöat..


walk the line

Veronica Maggio – V för Vendetta

tänkte bara dela med mig av min dag.

Eftersom de andra är i badhuset är jag ensam hemma och har kollat one tree hill, nu dunkar magio i högtalarna och jag känner mig allmänt tillfreds med livet. Imorgon kommer Moa hem, jag har saknat henne, faktiskt.


up to you

Jag måste bekänna något. Jag läste Kenzas blogg nyss, det i sig är ganska sensationellt, Men saken är den att hon hade ett inlägg om sina nya nattlinnen (och jag som trodde att jag inte hade något att skriva om..) och en tjej kommenterar
"Vilka fina. Den rosa ser mest mysigast ut :D"
Finn felet! GAH, jag är verkligen inte miss sverige och stavar fel både nu och då men är detta verkligen okej!?

Jag tror att Kenza får behålla både bloggen, nattlinnena och sina kommentarer för sig själv framöver!

God          natt          .


and i could write a song, a hundred miles long

Gårdagen bestod av shopping på ica maxi med de givna "Oh, look, they've got theese ones" och "What's this, never seen anything like it!". klassiker. Semlor och en skogspromenad var eftermiddagens underhållning. Sedan lagade Tammie middag, Underbart! Hon är heelt otrolig i köket! :D
Idag har vi vart ute hela eftermiddagen och åkt skridskor, fikat och åkt pulka. Mycket mysigt! Nu brinner brasan, vi ska äta pizza och titta på film, jag tycker om lov!





oh sweet holiday

Måndag, ingen skola, JA Tack!  

Dagen har spenderats i götet på Universeum. Micah och Lovisa uppskattade det förmodligen mest men det är ju mysigt hur som att bara lulla runt så jag var ganska nöjd jag med :)
Moa har åkt sin första dag i riktiga berg idag och hon verkar ha haft det bra, och jag är fortfarande lika avis på att jag inte får åka skidor i år! Men så kan det gå!
Och, imorgon är det fettisdagen, SEMLOR åt folket!




at my place

Gårdagen var lika trött som resten av veckan, ändå tog både mamma, maja och jag oss till friskis för ett pass innan vi åkte hem och åt pizza! Bra fredag må ni tro!
Sedan drog maja och jag runt här hemma ett tag innan det blev en sväng till pingst på kvällen, stannade inte så länge eftersom jag var så trött men det var trevligt som vanligt :)


BOLL!


Idag bestämde jag mig för att hoppa över träningen och var hemma och städade istället. Hela huset har vänts upp och ner för att sen vändas tillbaka igen. Det har aldrig varit så här rent i mitt hem innan! Nya gardiner, dammade väggar, omorganisering i skåp och lådor, ah you name it! Men for a good reason! Våra vänner från england kom för ett par timmar sedan och det är grymt kul att få träffa dem igen! :D De stannar en vecka så nu blir det till att plocka fram all engelska som finns! Men det har ju gått bra förr :) Nu ska vi dricka andra koppen te för dagen! Tjipp!


hey you

Bra dag! Efter skolan mötte jag upp mamma på stan och vi gick och köpte örhängen! En lite sen födelsedagspresent men hon ville att jag skulle vara med och välja, vilket jag inte säger nej till! :D
Tre finfina par blev det så på lördag blir det byta av!



När vi handlat klart gick vi upp till sjukhuset där hon fortsatte hemåt och jag hämtade Leo på dagis och så åkte vi till badhuset och badade i ett par timmar. Bra barn som gillar bubbelpoolen bäst! ;) Sen åkte vi hem och lagade pannkakor och tittade på krambjörnarna tills hans mamma kom hem :)
Nu sitter jag och väntar på att sis ska bli klar i duschen, jag ogillar starkt att lukta klor!

Imorgon är det fredag och vid två, LOV!! Och på lördag, på lördag! Då får vi finfrämmat minsann! Så här ska städas! fast inte ikväll tror jag, jag är helt slut!

 

hometown

Nu mina vänner ska jag krypa till kojs! Det har jag längtat efter ända sedan jag gick upp i morse! :D
Hur som så dansade vi på idrotten idag. Linedance, polka, vals och bugg. Louise och jag var Grymma! ;D
Gymmade en timme med maja på kvällen och nu är jag som sagt trött och på väg mot sängen, mer hade jag inte att säga. Meningslöst inlägg, jotack jag vet!


20.11

Sitter och gör absolut ingenting. Lyssnar på musik alldeles för högt och sjunger med alldeles för högt, precis som det ska vara.
Ni anar inte hur lång tid det kan ta att gå en knapp kilometer om man har en snögalen treåring med sig! Vi hann inte mer än gå hem från dagis och börja laga mat på två timmar innan hans mor kom hem, men han var glad och det är väl ändå det viktigaste. Dessutom var de sötast i världen och jag fick födelsedagspresent! Nu kan jag gå på mer bio och så fick jag ett armband med en berlock på :) Nu ska jag fortsätta göra ingenting och sedan ska jag sova för inatt har jag bestämt mig för att sova mycket! :D


vinterexkursion i Molla

GRYM SÖNDAG! :D
Som sagt så gick jag upp tidigt, kvart i åtta mer exakt. I och för sig i tidigaste laget eftersom pappa körde mig ner till stan. Men hur som så mötte jag upp några av världens bästa klasstjejor på tågstationen och vi satte oss på tåget mot Herrljunga men gick av i Torpåkra. För där bor Louise som vi hade bestämt oss för att hälsa på!
Det blev lite skridkoåkning på skottad sjö och mycket grill på skottad sjö! När vi frös gick vi in och satt uppe på Louises rum en stund och bara pratade strunt innan mer fika och spel var det som hände. Jag vill ju inte skryta men Mikelina och jag ägde ju, Totalt liksom...! ;) Efter så mycket skratt att vi både grät och hade ont i magen gick tåget tillbaka till vårt kära Borås, Tack tjejer för en mycket, mycket bra söndag!! :D


Mike, Louise, Moa, Foppa





Mike är GRYM på friluftsliv med en fjällrävenrygga och sittunderlag!





två timmars grill, för vissa gick det bättre än för andra..



Trötta, blöta men oh så lyckliga, right!? ;)




I See You

Världens bästa kväll! I alla fall på ett bra tag! :)
Efter en dag av städande och pluggande gick Mamma, Pappa och jag på bio, AVATAR, Rysligt bra film altså! De hade inte sett den och jag hade inget emot at se den igen! ;) Sedan blev det en sen middag på restaurang, Kycklingspett med klyftpotatis, riktigt fint! :D



Nu ska jag sova för imorogn ska jag iväg tidigt :)
Sweet dreams!


fredag

Jag har Grov träningsverk i mina lår. Men sen när har det stoppat någon? Efter skolan som tog slut vid 11.10 idag gick Chasmine och jag i sakta takt till friskis och upp till gymmet för att bättra på träningsverken. Hemma nu en stund innan det bär av mot pingst ikväll, himla trevligt faktiskt! :)
Hepp, mer hade jag inte att säga just nu!


and all other people

Imorse var snoozen min bästa vän. Jag låg i sängen aldeles för länge efter aldeles för lite sömn. Det behövs nog mer träning för att kvala in till "mogen och ansvarsfull" För lite sömn resulterade i konstant huvudvärk och koncentrationssvårigheter. Jag har nog aldrig gjort så lite på en franskalektion. Men efter skolan så gick Louise och jag en stund på stan. Eller vi köpte youghurt på ICA och åt den på stan. Sånglektioner som vanligt, med bultande huvud är det inte nådigt men jag tog mig igenom det och det gick helt okej :) Nu borde jag plugga matte, har prov imrogon och känner mig läskigt lugn, jag komer inte ihåg det vi jobbade med innan jul. Samhällsmatte liksom.. Lifehouse – You And Me är vad som spelas just nu. Nää jagska nog äta lite tårta innan jag börjar plugga!


en vinröd kavajs innerficka

Jag undrar när far senast hade sin kavaj på sig...



Men kul måste han haft i alla fall!




årets viktigaste dag

2/2 Världens Bästa Datum!

Här sitter jag med min nya, vita mössa och pappas gamla, vinröda kavaj och funderar över hur det känns att vara 17 år. Eller bast, om man nu föredrar det. Det har varit en mycket fin dag må jag säga! Väcktes vid sju med sång och gitarr, sådär charmigt morgonfalskt. Troligen världens bästa sång. Jag fick mycket trevligt, bland annat pengar, halvvägs till österrike eller annars helvägs till en FET sommargarderob :) Dessutom kan jag gå på bio jättemycket och jag ska byta örhängen så det står härliga till! Men även solen har fläckar, dagens fläck bestod av att det inte alls var helg utan tisdag så jag fick pallra mig iväg till skolan. Men med så söta vänner som jag har så är det kanske ingen så jobbig fläck. Chasseman tyckte att efter 17 år var det dags för Elin Sofie Gustavsson att bli organiserad så jag fick en mapp til alla mina papper! :D Den flyttade jag in i på samhällskunskapen. Sedan hade vi idrott och vi tränade till videon "platt mage, stark rygg" så nu är man snygg också. Sen hade vi matte, då åt jag godis och bokade friskispass, jag tycker om att leva motsägelsefullt. När jag kom hem pluggade jag inget alls utan väntade bara på att få mat. Maja och Jessica kom hit och åt kyckling, sallad och prinsesstårta med mig :) och så fick jag mer paket! en bok, tredje twilight och ett armband och ett par jättesöta örhängen :)
Nu har jag tittat på house med mamma och börjar gräma mig över historiaprovet som ska genomlevas imorgon klockan 08.00. TJIPP! Men det ska nog gå bra! Men jag måste börja jobba på "mogen och ansvarsfull"
Därför ska jag bara plugga en kortis nu innan jag sover gott!




Bara för att det är min födelsedag i en och en halv timme till så ska jag öva på "mogen och ansvarsfull" och inte bara ta utan även ge, för att detta är inte bara min dag, jag delar den nämligen men Carolina Klüft, så Grattis Carolina!

Jag Är Mätt.


RSS 2.0