Cause baby you're a firework

Long Time No See.

Jul var fantastiskt. Likaså veckan som följde. Mycket häng med bra kompisar och mycket allmänt mys. Precis som jullov ska vara helt enkelt! Erika har varit här en sväng, och maja är stammis typ. Jag gillar det! Nu bär det av mot nya äventyr, på trandared ser det ut som ikväll. Livet är allmänt gött just nu och jag stortrivs med att vara ledig!

Together is a wonderful place to be

Jag har utan tvekan världens bästa pojkvän! 

Nu drar familj och jag till Lerum för att fira jul ett par dagar, see you Sunday!

But If You Kiss Me Now, I Know You'd Fool Me Again

Jag har officiellt inlett mitt jullov med sex timmars arbete. Sunkigt idag men kvällstimmar gör sig fint i plånboken!

Igår var precis som väntat en helt fantastiskt bra dag! Och bäckäng hade ett helt fantastiskt bra lag! Och jag har en helt fantastiskt bra pojke!

För det är sagt att Rött och Vitt Aldrig går ur en Bäckängit!


Tackar Halfo för lånet av bilderna!

Och våra själar de har blandats, de sjunger samma sång

Helgens schema:

Fredag.

Till Rångedala för maskeradfix 14.45
Till pingst för Julfest i form av maskerad 19.10 (för allas välbefinnande visas inga bilder från denna tillställning)
Hem för sömn 23.50

Lördag.

Uppstigning för jobb 09.10
Hem från jobbet 16.20
Till Kaffé Källan för julfest 18.10
Hem för sömn 23

Söndag.

Uppstigning för jobb 06.10
Hem från jobbet 14.30
Till Bodakyrkan för julfest 16.00
Hem för sömn 20.30

Bokad helg som sagt, och känn dig inte dålig om du inte läste allt, egentligen ville jag bara få skriva det.


Jag är ganska trött idag efter en minst sagt intensiv helg. Jag har inte legat på sofflocket för det. Efter skolans slut tog sig ett par flickor och jag oss ner på stan för lite sista-minuten-shopping i form av julklappar. Jag är nästan klar nu, känns bra. Detta resulterade i att köket har varit tomteverkstad hela kvällen. För en gångs skull har jag känt mig riktigt kreativ och duktig :)


Nu ska jag fixa det sista innan jag går och lägger mig, Imorgon är en stor dag. Kanske den största på hela läsåret. Rött är färgen som gäller!


And I could write a song, a hundred miles long. Well, that's where I belong And you belong with me




Det är julafton om en vecka och jag har bara köpt två julklappar, jag som brukar vara klar flera veckor tidigare.. åh. Annars tänkte jag gå till skolan nu, helgen är bokad på minuten, det gör mig aningen stressad och otaggad på allt men det ska nog gå det också!


Coldplay – Swallowed In The Sea

Lycka med doft av citron

Årets lucia är nu officiellt avslutad.

På en del ställen vi har varit har vi fått smågrejer, blommor, godis, en biobiljett, en penna och så vidare men dagens julklapp kan vara svår att konkurrera med, ledsen familjen!
Tungt och stort paket = svårt att bära med sig ut i vänsterhanden när högern är fullt upptagen med att hålla ljus och munnen är upptagen med att sjunga sankta lucia, men när snöret var från the body shop gjorde det inte så mycket! Gode värld vad jag kommer dofta Citron nu!


the times that you've questioned 'is this for real?'


Ibland tror jag att jag tänker för mycket för mitt eget bästa. Jag älskar fantasi men ibland är den min värsta fiende. Hela mitt liv har jag drömt, jag är bara inte så bra på att säga till mig själv när det är dags att ta världen för vad den är och inte alltid göra den lite glittrigare, lite vackrare, lite vänligare. Idag hade jag dock behövt att världen var lite vackrare.

Tenth Avenue North – Times

Lucia

Fantastisk Dag! :D

Den började med samling på kulturskolan 06.30 (för övrigt är det sjukt hur många som åker buss på morgonen, vi var 14 stycken på bussen kvart över sex i morse, vad gör folk uppe!?) för att sedan vara full av luss på diverse företag och seniorboenden, och jag stortrivs! Både med sången och med tjejerna i tåget, vi har så fantastiskt roligt ihop och skrattar så vi gråter och får ont i magen. På tal om ont i magen, jag har fikat färdigt för mina närmsta fjorton år känns det som, helt sjukt!

Nu borde jag plugga, men ni vet ju hur det brukar sluta. Dessutom är jag trött efter en dags intensivt liv!

Lycklig men trött, trött men lycklig!

All I know for certain

Min kamera har legat i tryggt förvar på skrivbordet medan Majsan och jag efter lite sömn begav oss till pingstkyrkan på förmiddagsmöte. Det var julmusikal som barnen gjorde, helt fantastiskt charmiga barn! Så sjukt fina! :)
Efter åsneexpressen till Betlehem fick vi finbesök av Borås-Lucia med finaste Becka i spetsen, Sjukligt bra! :D

Nu ska jag strax iväg och lussa jag med, bara ett luss idag dock, ganska skönt!

För övrigt har min buss slutat gå nu. Dessutom har åttan börjat gå från en annan busshållplats från torget så jag höll på att missa den för att den inte kom där den brukar. Dåligt.

My heart takes off on a high speed chase


kvällen igår spenderades med min favoritpojke. Promenad ute i snön, varm choklad, bio och mys. Fantastiskt! :)

Idag är det mer luciande som gäller, men det är så roligt så jag klagar inte! :) Har varit på Medborgarskolan på förmiddagen och sjungit för söta tanter och farbröder, det gick jättebra så jag hoppas att det sitter kvar hela dagen! Djurparken x2 nästa och sedan hem till en Nancy, najs.

Ikväll blir det gött häng här förmodligen, om jag lyckas hålla mig vaken, jag är helt sjukligt trött idag. Börjar bli ett mönster, illa.

Lite lunch innan jag luciar vidare, Tjipp Tjoho!

Like I'll never see you again

Torsdag och jag tar helgledigt!
Imorgon och hela helgen till måndag kväll är det hårkörning med lussetåg, så sjukt roligt! :D
Vi spelade in lite Robinson på lektionen idag, galet! :)
Nu är det lite städ på g och sedan plugg, om jag hittar disciplinen! ;)


Sänk dina vita vingar

Fantastiskt bra dag! :D
Tre luss med en mat-paus i pingst med Jenny och Linnea, hur bra som helst! :)
Mina lussetjejer är så bra och jag tycker så mycket om både dem och detta! Julstämningen börjar så smått smyga sig på! :) Dessutom fick vi rosor också, aldrig fel! ;) och en ljuslykta och ett halsband, najs.
Nu måste jag plugga lite innan jag lägger huvudet på kudden. Och duscha, men jag har sovmorgon imorgon så det ska nog ordna sig! :)
Peace.

When I need you the most

Vi ska göra ett Robinson-avsnitt på radio- och TVjournalistiken. Det kommer bli succé.
Imorgon börjar lussandet med kulturskolan på riktigt, det kommer bli mer än succé!


En lussebild från förra året, jag längtar lite i smyg.. :)

Like a roller coaster ride

I'm not sure why I can't sleep
All I know right now, is you're the thing I need
I send this prayer up to the same stars you see
Baby please, come home to me
Ron Pope – Please Come Home To Me
Sincerely. 


As in the middle of the night



Sjukligt snygg klänning. I mitt rymmande från plugget spenderades x-antal minuter på nellys hemsida, detta var dock den enda av många klänningar (som inte var totalt somriga..) jag fastnade för, dock fastnade jag lite för mycket för mitt eget bästa. Min pressade julklapps-inköps-plånbok klarar inte mer än just julklappar just nu. Fast kanske kunde jag komma undan med att det är en julklapp till mig... kanske

It's just me and my imagination, right?

Årets första julklappsshopping är avklarad, även om det bara blev en julklapp köpt.. :) När skolan slutade 11.40 begav sig mina tjejer ner på stan för en eftermiddag av paketjakt.
En fika på vårt favvo-fik och sedan mer strosande på stan. Lite mer julkänsla har infunnit sig och jag kommer förmodligen klara vintern i år också. Ganska mysigt är det faktiskt. Även om det är konstant mörkt.
Nu är det plugg som gäller, så sjukt mycket sjukt tråkigt. Hejja på Sofie!

Skör som glas, bara för Dig.

Jag är trött idag. Men jag hade en rackarns mysig kväll igår. Majsan och Joel kom och höll mig sällskap, världens bästa! :)
Idag har nästan hela dagen spenderats i kyrkan, mycket sång och musik, grymt!
Annars har jag inte mycket alls att säga idag. Förutom att jag nu ska göra en presentation på essän jag skrev om huset, kan bli hur tråkigt som helst!
Som märkt satte mitt sommar-sug in igår kväll. Det har inte släppt. Jag vill ha sommar, värme, sol, bad, glass, lediga dagar, mina bästa alldeles nära, stränder och ljumma kvällar. Oslagbart.


I'm thinking it's a sign

Ge mig, och ge mig nu.


Aldrig varit mer fjortis, tack jag vet. Dock hade jag gärna varit fjortis om jag hade fått lite sol och värme på köpet.

Änglasteg på vårat tak

Det finns inte mycket som gör mig mer stressad än lunch på jobbet. Idag var vi dessutom underbemannade och jag fick springa ifrån maten i mikron för att ta kassan en stund. Hela dagen har gått i stressens tecken så nu är jag helt slut.

Igår däremot var en väldans bra dag! Eller i alla fall kvällen. Mikelina och Sara har fyllt år, även om det inte var ens nyligen men vad gör det. Vi åt fantastiskt god mat och skrattade mycket. Mina brudar är av världsklass, det är bara så! Helt fantastiska! Tack för den helt klart mysigaste, roligaste och bästa kvällen på länge! Mer av oss! :D

No matter what, no matter when

Andra december och jag har fått min första julklapp. Fantastiskt. Och framför allt, tack så mycket.
Jag vet dock att minst en av mina få, men ack så älskade läsare har fått samma röda paket (jag fick dock ingen toppenbra penna eller häftad kalender) så jag ska inte avslöja vad det är i, bara att jag tyckte det var bra, till och med jättebra! :)

Annars har jag total musiktorka igen och kommer på mig själv med att alternera mellan typ tre låtar varav alla är för smöriga för mitt eget bästa, inte ok. Förslag på fler melodier är mer än välkomna, för även om ni verkar tro det så är kommentars-rutan inte farlig!

Hepp, säng och sedan föreläsning i Aulan av Green Peace, tacka vet jag gratis sms.

PUSS

Finito, done, over, out.

Nog för att klockan har passerat halv tolv men essän sitter som gjuten. Så sjukt många ord om absolut ingenting men enligt Björkens beskrivning av uppgiften är det vad hon vill ha, skyll dig själv helt enkelt.
Nu vänner väntar sängen, åh vad jag har saknat min kudde!

Way above the clouds

Min högerhand har fått sällskap av resten av min arma kropp i kriget mot kölden. Det retliga är att det inte alls är kallt här egentligen, som pappa säger det så har vi pensionärsvärme på, jag är klen. Stackars mig.


Dessutom har jag massa pinnar och löv i min halsduk, förstår inte var det kommer ifrån..? 

Nu ska jag verkligen ta tag i essän, jag ska bara städa lite först.. sen, jag lovar.

I pray for Your wisdom , oh God. And a heart that's sincere.


Min högerhand är iskall och min vänstra har min normala temperatur på dryga 36 grader. Kan man vara halvt kallblodig? Eller är man varmblodig när man fryser? Hur som, sådant som jag funderar över. Allt för att slippa plugga. Kom hem halv tre, nu är klockan fem och jag har inte skrivit ett ord. Inte ett enda. Är ni förvånade? Nej, inte jag heller. Skriva en essä om mitt hus, hur roligt låter det liksom?

Något som däremot är ganska trivsamt är att det är första december, den hälsade vi med massa minusgrader och en liten chokladtomte. Härligt. Dessutom skulle julkalendern kunna vara nästan bra den här gången, jag hoppas fortfarande!

Det är dansuppvisning på skolan idag, min kära vän Jessica ska rocka scenen och det kommer hon göra oavsett om jag är där eller inte men det vore ju roligt att se.. Får se hur det blir med det helt enkelt!

Nu har jag sagt mycket nonsens men det var en liten uppdatering. Jag har återgått till att trivas nu, med det mesta. Som väntat men lika välkommet för det!


Oh Lord, I lift my friend up to You


RSS 2.0