Kulturveckans sista andetag

Kvällen igår var helt ljuvlig. Kransmossen var fullt med fullt folk och vi hade vår Shalom-ring med fyra timmars konstant lovsång, Enormt cred till Gabriel som trots avdragna strängar spelade på så tappert! :D Speciellt sista timmarna var grymt mysiga! Även om det började bli nååågot kallt om tårna vid det laget! Hemma vid tjugo i två och stupade i säng. Tack för en svingo kväll! :)





Dagen inleddes med naturkunskap och Mjölkhiv. Lunchen intogs på en filt i regnet medan vi beskådade matchen mot lärarna. Maten smakade faktiskt lika bra trots att lärarna vann. Vi var inte så insatta med andra ord.
En timmes historia efter lunch, så mycket lektionstid på en dag som idag har vi inte haft på hela veckan.. det säger ju något om vad vi har haft för oss... :)
Hursom så sjöng vi in våren det sista innan vi drog oss hemåt. Eller estetarna sjöng in våren och vi lyssnade in den, så nu kommer det sluta regna.







Nu ska jag snart iväg tillbaka till stan, har hört att det är kortege ikväll! Sen blir det grill på Sjöbban, kan det bli mer valborg!? :D
Sa jag att det skulle sluta regna...!?


Veckans Bästa Torsdag!

Jag är Leeeeeeeedig!
Fast nu ska jag skriva på mitt svenskatal innan jag drar till stan för att möta mina musikskoleflickor
för en eftermiddag av sång på sjöboklint står på schemat! Sen har jag hört att kransmossen is the place to be ikväll.. får väl se om cykeln vill ta mig dit en sväng!
Fast först, stuvade makaroner!


Såpa, sång och pasta

Onsdag, onsdag, onsdaaaag! *melodin till "sommar, sommar sommaaaar"*
 Hursom så har dagen fortsatt i kulturveckans tecken. Eller, först hade jag väldigt svårt att ta mig upp ur sängen, sen skrev jag natioellt prov i engelska klockan kvart över åtta på morgonen, God Morgon!
Sen var det kulturvecka för hela slanten! Hade tio minuters samhäll om slagord innan dagen blev back to normal, i alla fall för denna veckas mönster. Rodeo och gladiatorkamp utkämpades utanför vita entrén och vi tittade glatt på medan våra vänner slogs för sina liv. Efter fem minuters franska och desto mer läxor därifråg begav vi oss, utrustade med filtar, godis, youghurt och ett glatt humör upp till övre idrottshallen för årets invigning av Såpabandy-tuneringen! Det var lajbans vill jag lova! Såpabandy om du inte vet, är bandy som spelas på en pressenning som är spolad med vatten och såpa, halt, blött och mycket, mycket underhållande! Massa lag slogs om att vinna och regnet och kylan fick många att falla, kanske främst oss som bara tittade på men ändå! Efter två och en halv timmes köld bestämde Chasse och jag oss för att avsluta dagen. Vi packade ihop de tillhörigheter vi släpat med oss upp och tog cyklarna hem till hennes place. Hängde ett par timmar på musikskolan sen med, najs najs. Nu är jag precis, eller i alla fall ganska precis hemkommen från en mysig afton i min vän Jessicas sälskap! Vi åt makaroner och hamburgare, och pratade massor, såklart! tihi! Galet bra tjej!! 
Nu tänker jag tvinga mig själv till att läsa ett par sidor i min engelskabok innan jag stänger ögonen för ikväll. Morsning!









Sen finns det ju de som Verkligen går in för att få bra bilder...



so many songs we forgot to play

Kulturvecka altså... slappvecka typ... Men jag klagar inte!
Slutade väl ungefär samtidigt som jag började imorse men vi var i skolan till runt halv ett tror jag :)
Var på en elevskriven musikal i aulan, bra för att vara just elevskriven och framförd av esteteleverna själva men själva handlingen och så var ganka lamt.. :P Sedan intog vi matsalen för tacoris och chips. Najs.



Jag borde plugga. Men jag har den där känslan duvet, Jag Orkar Inte. Kanske sover en timme istället... :)


Äntligen Måndag!

Jag har hört att det är Kulturvecka på Bäckäng!!

Dagen, och därmed veckan inleddes i Annelundsparken klockan 07.00 med frulle! Jag och mina brudar som har bestämt oss för att leva nyktert även denna vecka gottade oss med varm choklad och festis! Sedan har dagen rullat på med mycket skratt och lite verkstad. Har haft en lektion annars har det varit invigning i aulan, kundvagnsrace, äggkastning på fransoser, Zingohiv, godisregn, Arkeologisk utgrävning, gladiatorkamp och mycket chill i solen runt vår kära skola som hållt oss sysselsatta!









Nu ska jag ner till stan snart för en sväng hem till Becka innan det bär av mot Viva för en kväll av musik och dans i äkta bäckänganda! Bilder kanske dyker upp imorgon :)

Jag glömde ju nästan!! Jag fick brev hem idag. Sommarjobb, yes sir! :D


Here's My Life

Snuvan och halsontet vägrar ge med sig så jag stannar i sängen imorgon också. Allt för att vara frisk nästa vecka liksom.. :D Hihi!
Nu ska jag snörvla vidare och ta en bafucin eller två mot halsen innan jag kryper ner i sängen.

Jag är sälskapssjuk.


Let go

Jag har vart på anställningsintervju idag.
Fast jag har inte skolkat. Jag är sjuk. Jag skulle aldrig skolka, inte jag. Jag är sjuk.


Today

Det är synd om mig idag också.
Jag vill inte titta på mer TV nu, men morgondagen lär spenderas i soffan den med. Om inte natten kryar på mig och jag orkar leva imorgon. Nu ska jag snart sova i alla fall!



soffvärmare

Gårdagen äger dagen.
Gabriel kom hit och kollade film med mig, och min familj. - min mamma som är fast i england. Jag saknar henne.
Majsan och ett gäng coola killar droppade in för en kort visit efter ett tag också. Trevligt minsann.
Idag vaknade jag med ont i halsen, snuva och feber. Verkligen toppen. Så sorry dudes om ni blir sjuka, då vet ni vem ni ska skylla på i alla fall.. Hur som så har hela, och då skojjar jag inte, dagen spenderats i soffan. Film, te och alvedon. Tjipp Tjoho!


innan klockan slog tolv

ÄNTLIGEN är historian inskickad! om det blev bra är en helt annan fråga. Får se om jag vågar mig på att läsa igenm det imorgon, det är så fruktansvärt flummigt!
För övrigt har jag en helt fantastiskt seg dator som såklart valde just idag som dagen att bråka med mig. Den laggar väääldigt sällan annars men idag, när jag under tidspress försökte knåpa ihop ett par ord om renässansen, var det tydligen dags. Ja, jag är lite småsur. Men annars har jag haft en angenäm dag. Några flickor från klassen och jag intog café Viskan efter skolan för en stunds fredagsmys :) Kvällen har som nämnt spenderats hemma framför datorn. Skitbra, verkligen! Men imorgon ska jag upp och träna, ni anar inte hur taggad jag är! Så nu ska jag sova för att orka det! God natt!


kort natt!

Jag är inte helt klar med historian än.. men jag är så godtrogen att jag hoppas att även det dygn som inleds om fem minuter består av 24 timmar och att han går med på att få arbetet på mailen under kvällen/helgen/nästa vecka någon gång.. ^^ För nu är jag så trött att jag knappt förstår vad jag skriver. Sånt som kommer vara otroligt roligt att läsa imorgon när man piggnat till nivet, därför tvivlar jag starkt på att det är en bra ide´att lämna in arbetet som det är nu. Fast det tänker jag inte säga till Peter..




Do You Know Me

Jag har tänkt på det där med föräldrar idag.
Jag passade Leo ett tag på eftermiddagen och vi var i stadsparken ett par timmar. Han sprang runt och lekte och jag satt i solen och läste i min engelskabok (som jag för övrigt aldrig kommer hinna klart med). Första timmen var det ganska fullt med folk. Föräldrar och mormödrar och farmödrar och alla barnen. Jag vet inte hur det är med er men jag har inte spenderat allt för mycket tid på lekplatser med små barn tidigare, förutom med mina egna syskon men på den tiden var jag inte heller så stor. Inte så stor att jag av misstag kan tas för mamma. Det är nämligen väldigt roligt att se allas reaktioner när jag är ute med Leo. Nog för att man i min ålder kan vara ganska svår att åldersbestämma kan jag väl tycka att jag ser lite väl ung ut för att ha en son på tre och ett halvt år. Men det är väldigt intressant. Jag har aldrig blivit behandlad som "mamma" innan. Andra mammor som stolt berättar om hela första-stegen-proceduren, skrattar åt hur lite de sov de första åren, spekulerar i vart det är bäst att köpa nya regnbyxorna, för de andra är ju heeeelt utslitna i baken! allt som om jag skulle förstå. Det är så mycket mer i föräldrabiten som man så sällan tänker på. Sånt som inte bara handlar om blöjor och galonvantar utan om samhörigheten på en lekplats. Föräldrar emellan som vart hemma utan vuxet sälskap allt för länge och desperat behöver annat än joller. Ändå pratar man om sina barn. Det fascinerar mig. Hur extremt starkt bandet mellan föräldrar och barn är. Jag märker ju på mig själv hur jag mer och mer blir som dem. Hur jag med ögon som höken vakar över honom och hör mig själv säga "försiktigt där!" tusen gånger om. Hur jag alltid tycks ha servetter och nappar i alla mina fickor och nynnar på "majas alfabetssånger" så fort han är i närheten. Hur jag av reflex ber bussföraren att "öpnna där bak" så jag kommer in med vagnen och då är han inte mitt barn. Inte ens släkt. Jag vet inte om jag vågar få egna. Samtidigt som jag längtar ihjäl mig lite. Det har jag tänkt på idag.


onsdagsplågan



Vi har samhäll. Lika roligt som alltid!!


Hello Hurricane

Dagar som den här känner jag livet i mig som madickens granne hade sagt. För visst var det han som sa så? hursom!
Idrotten idag var najs! klättrade på vägg med alldeles för små skor och återupplevde mellanstadiet med långhopprep! :D Matten sovs bort och sedan satte vårsuget efter shopping in! Ett par skor, en tröja/blus och ett par örhängen fick följa med mig hem!


H&M's garden collection och vår känns liksom lite synonymt!



fruktansvärt dålig bildkvalité men fruktansvärt snygga örhängen! bara så ni vet..


Skorna är ett par helt vanliga svarta tygskor, inte mycket för världen men bra att gå i! :)
Jag har pluggat historia också! duktiga Sofie! Inte franska dock kom jag på nu.. Inte bra. Det får bli till frukosten imorgon för nu ska jag sova! :D


to go



Fast kylan i kylskåpet känns ju lite overkill när man inte kan få rinnande vatten ur vattenkannan..

God Natt.


Vårvindar

Det är VÅR! Och det gör mig lycklig! :D
Cyklade till skolan imorse och blev nästan sen för att det var så himla underbart att bara cykla!
Efter skolan som mestadels bestod i att få fönsterplats för att riktigt kunna känna vårvärmen mötte jag upp Joanna, Gabriel och Martin för en fika i stadsparken. Bullar och vindruvor från ICA är det bästa!
Nu har jag ont i huvudet men inte ens det får mig att bli modfälld. Då är det vår! ;D
Historian skjuter jag på framtiden lite till, fy mig! :D


Jihde och jag, vi, oss

Först och främst ska jag be om ursäkt för alla gånger jag har skrivit fel, och alla gånger jag kommer fortsätta med det. Bara för att jag är journalistikare bertyder inte det att jag frenetiskt läser igenom allt jag skriver.
Skönt, då var det utklarat. ;D

Sen tänkte jag att ni ville veta vilken kock jag har till vän. Givetvis talar jag om allas vår Chasmine Hellström. Hon lagade lax och ris till oss igår när vi hade tränat. Jag lagade sallad och kallsås. Men det är inte fy skam det heller ska jag tala om..! hihi :) 

 

Kvällen spenderades sedan i pingst med fina vänner ;) hihi!



Dagen idag har spenderats i Götlaborg. Svingött! Vår på hög nivå, vilket temperaturen vägrar inse. Jag har frusit. Men vart glad! Min hjärtevän Erika bestämde sig hastigt och lustigt i veckan för att prova på hela "idol-hysterin" hysteriskt värre! Och jag har givetvis agerat moraliskt stöd och kö-sälskap. Så dagen har bestått av bussåkande, sex timmars köstående. Jag glömde nästan hur det kändes att gå. Men med en så ascool DJ som underhöll oss under förmiddagen fick vi dansa lite i alla fall ;) Sedan två timmars sittande väntan och sen lite väntan till när Erika sjöng. Tihi! Hon hade med sig två göteborgsvänner också som det var angenämt att få stifta bekanskap med. Så mycket tid är perfekt för nya människor! Men bara vänta i mer än åtta timmar, ÅÅÅÅH vad tråkigt, tänker ni då. NEJ tänker jag då! Det har vart helt grymt faktiskt! Och Jihde är snygg. Totalt sett så har dagen vart väldans bra! Har man bara rätt sälskap så bokstavligt talat dansar timmarna förbi! Det var bara Majsi som saknades för att vår idol vistelse skulle vart perfekt! :D Så jag tänkte bjuda på lite söta bilder från dagen. Enjoy! och tro för tusan inte att idol är så glammigt som på TV. Det är en betonglåda med ett bord i mitten. Men jag gillar det.


Vi kramades nästan med Jihde där ett tag. Och vi skriker ljudlöst efter pausen.






Nu ska jag fortsätta tina och snart ska jag sova, för jösses vad trött jag är nu! :)


Torsdag

Idag regnar det. Men har man inget busskort så är det regnjacka som gäller!
Har lekt ute med Leo i två timmar också. Det var en cool kille på lekplatsen som skjöt med pilbåge. Grymt.
Min mamma bakar bröd nu och jag sitter här och väntar på att det ska börja lukta sådär hemtrevligt gott :)


The Sweet Sound of Spring



Marina på vivåga är min nya kompis! Hon gjorde mitt hår väldans fint idag! :)
Annars har jag strövat runt på stan och inhandlat ett par byxor, joråsåatte!
På väg hem stannade jag hos Chasmine, mysigt som vanligt!
Sa jag att jag cyklade till stan idag?! :D Vår på högsta nivå!
Nu umgås jag med Veronica Maggio och ska strax ringa till Erika, vi ska till götet på lördag! :D


Right Round



Nu säger jag och mitt (fortfarande långa) hår, god natt!


Replay

Gårdagen spenderade vi delvis på stan, delvis snyftandes framför "pearl Harbour" vilken film! Danny var ju det sötaste mina ögon skådat på länge altså.. vilken kille! ;)

Idag har Erika åkt hem och jag har tittat på mer film sen hon åkte. Första delen av "män som hatar kvinnor" kul för det är så länge sedan jag läste boken att jag inte kommer ihåg allt.. :)
Men nu gott fok ska jag sätta mig i bilen och pappa och jag ska köra lite på riktigt, första gången helt lagligt bakom ratten minsann, jag är livrädd! :D


When I'm gone

Igår var vi på påskfest. Jag har aldrig varit med om något festligare i hela mitt liv.

Idag deppar vi över att "Remember Me" har bestämt sig för att inte gå på bio mer.

Imorgon ska vi äta smet från city.


sunshine happiness

Gådrdagskvällen spenderades hos Becka Lewin med massa trevligt folk, kan ju inte bli annat än bra!



Idag,
Erika och jag har letat (och hittat) påskägg! :D




Sväng i skogen up next!


It's in You

Idag är jag grymt avis på alla de som får åka till Österrike.
Men som tur är så är Erika i stan och jag ska ner och möta henne strax, vem behöver en snöklädd bergstopp och strålande sol i en vecka liksom!?
För övrigt har jag lovat mig själv att klippa mig i veckan, haha!
Här luktar det kyckling och jag börjar bli hungrig.
Nu vet ni!


We were ment to live for so much more

Jessica min hjärtevän har förgyllt min kväll, vi har myst på som bare den!
Hon är helt ofantligt bra den tjejen! :D
Nu ska jag koncentrera mig på att sluta vara snuvig och förmodligen titta på ett One Tree Hill avsnitt i väntan på ljusare tider! Puss på't! :D


Oh sweet freedom



Bara för att jag har PÅSKLOV!


RSS 2.0