Dancing with the stars

Tänkte bara tala om att jag lever och går och lägger mig nu. Utan att ha gjort franskaläxan. Det ni.

Forever he agreed

Min kära syster kom precis med en lånad kopia av Breaking Dawn. Hörs om 754 sidor.

Bring me the horizon

Onsdag eftermiddag och jag har i sanning ganska tråkigt.
Så jag äter mörk choklad och tittar på deckare på svtplay, rafflande inte sant?
Men visst ser det ganska gott ut :)


It's like forgetting the words to your favourite song

Två dagar av mitt andra år på bäckäng är avklarade.
Det tog fem minuter att återfå känslan av klassrum och den vanliga paniken igår.
Tusen frågor och stackars Peter gjorde så gott han kunde, har vi varit lediga i tio veckor eller har jag bara drömt det? Sjukt kul att träffa mina tjejer igen i alla fall!
Dagen idag har vart helt galen. Franskan i år kommer döda mig långsamt och radio- och TV-journalistiken lär inte bli bättre. Det tog tre minuter innan Ali pratade om barnböcker om snuffe på sjukhuset och tio innan han helt random bokat ett studiebesök på tv4-huset i Göteborg. Jag säger då det.
Imorgon är det onsdag och den börjar med staden och framtiden-lektion. Jösses.

Idag har jag dåligt tålamod, inget går som jag vill så nu ska jag njuta av att fortfarande vara läx-fri och titta på film tror jag, fest!


Oh, to dwell and never leave

söndag kväll och ett sommarlov har aldrig gått fortare. Men jag är glad ändå för håret är tvättat och fick till och med en inpackning och det händer inte varje dag. Benen är rakade, dock hade jag lite bråttom sådär vid höger häl så det såg ut som motorsågsmassakern ett tag men nu är jag omplåstrad och glad igen. Naglarna är klippta och strax ska jag krypa ner i min nybäddade säng, Fest!

Imorgon är det back to school så att säga. Ännu ett år på kära bäckäng väntar och jag känner på mig att det kommer bli ett grymt år!

So long, sweet dreams.


Jag har hittat något vackert vännen, ser du vad jag ser?

Yessir, det är färdigjobbat för sommaren. Det firas med en passionsfrukt, två nektariner och ett försök att locka mitt numera mycket korta hår. Kvällen kommer förmodligen spenderas med min bästa Chasmine. Var, när och hur är obestämt, vi har ju trots allt fortfarande sommarlov!


Look at this beauty, and then tell me you can't see God.

Förmiddagen med pappa i varsin kajak, en förmiddag blir inte mycket trivsammare än så!






Nu, en sväng på stan och bokad klipptid, kvällen i Pingst, Grymt!


När det blåser på månen

Vid det här laget har ni koll på att Kent spelas flitigt här och i vanliga fall är jag inte en vän av covers Men Carolina Wallen Péraz har faktiskt lyckats väldigt bra! Carolina Wallin Pérez – Pärlor och Svin ett softat Kent med mycket blås och en skön röst så gör sig låtarna riktigt bra! :)

Nu ska jag strax in till stan med Jessica för lite strosande innan jobbet. Jag har på känn att det kommer bli en bra dag!


Rise and Shine



Yes! Nu ska jag tvätta håret i handfatet innan Joel och jag tar bussen in till Majsan. Grymt!

To know You

Dagens utflykt med pappa sparas i väntan på bättre väder. Istället blev det elvakaffe och sedan en familjetripp till en utställning med trädjur, typ. Och bilprovning.

Men vad jag egentligen ville dela idag är min lättnad. En gigantisk tyngd är lyft från mina axlar. Jag kommer för alltid att stå i skuld till Borås Tidning för att ha gett mig svar på livets största fråga.

"Svampdjur avslöjar våra rötter"

Är det inte fantastiskt så säg!? Man har tydligen upptäck att 70% av vårt DNA har direkta likheter med svampdjurens. Som för övrigt inte har varken muskler, mage eller hjärna. Jag är ju lättad.

Ni får ta mig som jag är, men ärligt talat? På ett ställe i artikeln står det "Svampdjuren är den äldsta och mest primitiva gruppen av alla nu levande djur (...) och fanns för redan 635 miljoner år sedan. Sedan dess har de inte förändrats särskilt mycket" Well that proves evolution, right?

Som min far poängterade, om man som uppfinnare av något kommer fram till en fungerande prototyp som är både slitstark och fyller sin funktion så använder man väl den till mesta möjliga? Inte säger man att "joo det funkade ju där.. men här måste jag nog uppfinna något helt nytt för samma syfte" Jag har inga problem med att ha liknande DNA som en svamp. Men jag vägrar tro att jag Är en. Att ett svampdjur skulle vara mitt ursprung. Kan man göra sin existens mer ovärd, mindre spännande än så? Med en sådan inställning till livet är det inte konstigt att så många finner det helt meningslöst. It's as simple as that.

Hepp, inte ens BT kan få mig att överge min övertygelse om en större mening till livet än att vara avkomma till ett svampdjur, ledsen om jag fick er att hoppas.

When yes is no, up is down and this is all I know

Chasmine och jag hade the time of our lives igår, eller var det igår? Sån koll har jag på livet just nu. Hur som så pratade vi massor om resor och hemma-varande och sorgliga tillfällen i livet och glada stunder i tillvaron och allt där emellan. Sedan tittade vi lite på O.C med, tror jag..? ;)

Idag har jag jobbat min sista sommarjobbs-dag! Imorgon ska jag bara jobba.. Men jag fick världens finaste välkommen-hem-från-jobbet-middag idag! Med grillat och ugnsstekt potatis (mammas bästa) och sedan denhär godingen till efterrätt!


Världens godaste tårta tror jag bestämt! :D

Nu ska jag fortsätta sitta här och njuta av att vara ledig och ung och fri och allt annat man kan vara en söndagseftermiddag, sweet!

From the inside out

Åh stress!
Kvällen har vart helt sjuk. så nu är jag glad för att få sluta tidigt ;)

Dagens stora nyhet är dock att en till av mina bästa är hemma så nu blir det helnatt med chasse! Jag kunde inte önska mig mer just nu! :D Imorgon är jag ledig, därav kvällens planer och sedan är det sista dagen på jobbet på söndag, sjukt grymt!

Nu ska jag ta reda på när det går en buss som vill ta mig till stan denna fredag.

För övrigt anar ni inte hur många som köpt trisslotter idag, trots dagens datum.. eller kanske just därför.. vad vet jag..

You could be happy

Jag har ju aldrig haft en långsammare dator i alla fall..

Fredag idag och det betyder sovmorgon! :D Bra! Gårdagen var vardelös mestadels, jobbet sög och alla var sura och jag var trött och allt krånglade, ni fattar känslan... men tack gud för bra kvällar, mycket fint folk på stan, det behövde jag efter igår!

Idag känner jag på mig att det kommer bli en mycket bättre dag! Dessutom kommer min kära Chasmine hem från tre veckor på kreta i eftermiddag! Jag har saknat henne massor! :D

Soulmate

Barnkalas är ju en klass för sig!
Och partyfixar dream-team är back on track!
Tyvärr låg kanmeran hemma, men om jag säger tio söta och glada gäster, godistårta, skattjakt och äta godissnören-lek så får ni tänka er in i det hela själva!

Nu laddar jag för sista torsdagen på ica! Imorgon är det dessutom dansband på torget har jag hört, hur grymt är inte det liksom!? :D

Hepp, nu väntar sängen, vi ses på sven-ingvars!

There's a song that's inside of my soul

Idag höjer jag en gillandets tumme för Sunsilk, jo men faktiskt. De har liksom fattat grejen.




Japp. Nu ska jag på kalas. Det ni! :)

Varje gång du möter min blick

Jösses vad dagarna försvinner fort nu!
Sov länge idag, välbehövligt! så jag hann inte mer än vakna och käka lunch innan jobbet, vilket faktiskt har varit ganska roligt idag :) Imorgon är det onsdag och vi vet vid det här laget att det betyder ledigt!! :)
Kalas hos Wahls står på schemat, det kan bli precis hur grymt som helst!
jag har ju aldrig skrivit ett ovärdare inlägg, men nu vet ni!

måndag

Har spenderat førmiddagen på stan, mycket trivsamt!

Nu ær det tyværr så att det ær måndag (och jag undrar också varfør jag inte kan skriva æ och ø riktigt) och jag børjar jobba om en halvtimme, inte allt før pepp men det får gå bra!

Så jag hoppas att ni får en roligare kvæll, om inte så har jag hørt att det ær grymt kul att handla på ica!

It has always just been a matter of time, right



Tack för en mysig kväll tjejer!

Night of today

Kajsis, Mosan och jag myser på redigt med spotifys seriösaste låtar och det galnaste av youtube, grymt.
För övrigt är jag nu med i klubben "vi som sett eclipse och insett att Jake faktiskt är snyggare än Edward," "lets face it" typ.. ;)

Nu ska vi mysa vidare, och ni får inte va med! Ha! :D

PUSS


With one thing on my mind

Söndag morgon och jag har sovit gott inatt, faktiskt.
Gårdagen var som väntat mycket trivsam! :)

Idag är det söndag som sagt och jag har egentligen miljoner saker att säga ändå hittar jag inga ord så korsskyrkan och bio får sammanfatta min dag innan den börjat så får jag väl se om det låter likadant ikväll.
Nu ska jag äta lite och sedan korskyrkan som sagt.

Åh.

Jar of Hearts

Två av mina bästa är hemma igen!! :D

Torsdagskvällen spenderades följdaktligen med Jessica som just landat efter en månad på andra sidan Atlanten!
Eftersom att det var just torsdag tog vi oss såklart in till stan, där det blev lite Salem och mycket Jessica! :D

Gårdagskvällen tillbringades på Månvarvsgatan med Gabriel och hans söta syster! Massa, massa bilder från Afrikas sydligaste breddgrader, fantastiskt roligt! Jag älskar bilder! :) Sedan blev det mycket snack, både mycket vettigt och ganska mycket osammanhängande, precis som det ska vara! :D

Nu är jag ledig över helgen (!!!!) så idag kommer Joel och Jessica hit, om Jessica vill vakna någon gång.. ;) hihi! Dessutom är det fint väder och jag har på känn att det blir en bra dag!

Over and out!

Nothing on you

Onsdag = Ledigt! Och jag gillar det!

Dagen har så långt spenderats med Joel Kinnaman, han är bra fin han! Närmare bestämt så har Snabba Cash hållt mig sällskap, jag hade faktiskt inte sett den innan. Helt okej film, Joel gör en enormt bra roll, som vanligt! Fantastiskt.

Nu vankas Lunch med mormor och morfar som kört hem min Lovisa efter ett par dagar vid kusten. Sedan hoppas jag på lite mer sällskap från majsan, som för övrigt fyllde år i måndags! Massa grattis och pussar och kramar och hurra och jag må du leva!

Kvällen kommer spenderas ute på fantastiska Sjöbo-nääs! Jag är bra avis på alla som får vara på läger där hela veckan men en kväll är bättre än inget, right!

Som sagt fick jag ju lön i söndags, den tog slut i måndags. Överdrift å sido, men oj vad det är roligt med nytt i garderoben! Men nu är det mat så ni får se en annan dag!

Nothing on you

Onsdag = Ledigt! Och jag gillar det!

Dagen har så långt spenderats med Joel Kinnaman, han är bra fin han! Närmare bestämt så har Snabba Cash hållt mig sällskap, jag hade faktiskt inte sett den innan. Helt okej film, Joel gör en enormt bra roll, som vanligt! Fantastiskt.

Nu vankas Lunch med mormor och morfar som kört hem min Lovisa efter ett par dagar vid kusten. Sedan hoppas jag på lite mer sällskap från majsan, som för övrigt fyllde år i måndags! Massa grattis och pussar och kramar och hurra och jag må du leva!

Kvällen kommer spenderas ute på fantastiska Sjöbo-nääs! Jag är bra avis på alla som får vara på läger där hela veckan men en kväll är bättre än inget, right!

Som sagt fick jag ju lön i söndags, den tog slut i måndags. Överdrift å sido, men oj vad det är roligt med nytt i garderoben! Men nu är det mat så ni får se en annan dag!

22.43

Det är söndag. Tror jag i alla fall.
Jag har idag, 1/8-10 fått min första officiella lön! Eller åtmindstone fick jag reda på det idag.. Hur som så känns det heeelt okej! Något säger mig att det kommer kännas liite lättare att gå till jobbet imorgon! ;)



Dessutom har jag fått strumpor och världens godaste godis från mor och systeryster som vart i ullared idag. NAJS.
Nu ska jag försöka sova lite tror jag, börjar inte fören fyra imorgon, heeeelt okej! :D


RSS 2.0