söndag

Gårdagen spenderades med Majsan och Kajsan, på kvällen kom Oscar, trevligt.
Vi tittade på film och åt fruktsallad. Jag tycker om mina vänner.
Idag ska jag städa och plugga, KUL.


you said you needed some time

Idag har varit en helt vanlig onsdag. Nästan. Hade bara en sånglektion eftersom det var fem av åtta i ensemblen som inte kunde komma så då struntade vi i den och tog oss hem i snöstormen. Det är jobbigt att gå ute nu för skorna sjunker ner i "snön". Hur som så fick jag lite tid över på södra torget och i väntan på min buss köpte jag två BKS-tuggummin i torgkiosken. Sånnadär i en liten påse med gojs innuti. Ett grönt och ett gult. När jag kom hem hade mamma köpt riskakor med ostsmak. Ännu en BKS-flashback. Gillas. Nu äter jag granatäpple med sked, för att inte bli kladdig om fingrarna nu när jag ska göra mitt bästa för att skriva en lycklig novell.




Hur som haver så lyssnar jag fortfarande på Miss Li. Hon är lika bra ikväll! På tal om att vara bra så måste jag komma på "a famous person who inspires me" tills imorgon. I-lands problem numer ett, jo tack jag vet!
Nu ska jag fortsätta att vara lycklig!


Dancing The Whole Way Home

Fy vad dålig jag har blivit på att uppdatera! :)
Antingen tyder det på att jag har ett grymt tråkigt liv och inte har nått att skriva om eller på att jag har ett grymt kul liv och inte hinner skriva.. jaa ta det hur ni vill.
En sak som jag vill dela med mig av i alla fall är en grymt bra platta. Miss Li gör det igen altså! Hon har sjungit för mig hela kvällen och varken hon eller jag har tröttnat på det! Tjoho! 
Miss Li – Dancing The Whole Way Home

Hur som så tog jag gardasil-spruta ett av tre imorse och fy för det! Har mått illa hela dagen, men ett granatäpple räddar vilken situation som helst! ;) Kvällen har ägnats åt plugg, geografiprov imorgon 09.20. KAOS.
Nu ska jag sova, det enda som kan rädda mitt prov nu. en god natts sömn. Tjipp!


20fjärde januari!

Idag är ERIKAS dag! Nitton hela år, GRATTIS!!



Allt annat är idag totalt oviktigt.


All I Need Is Your Love

Det känns som att det var jättelänge sedan jag skrev något här men det var ju senast i torsdags, altså inte jättelänge sedan. alla dagar är så långa nu så allt bara flyter ihop! Men även om det inte är så lång tid har det varit bra tid minsann! Torsdagskvällen spenderades i mitt andra hem, friskis. Maja, Maria och jag var på jympa, "jag har aldrig skrattat så mycket inombords" - Maja mitt i passet. Jag tror att vi håller med henne. Igår var det skola som vanligt som gällde och jag var stört trött. Chasmine hänkade till mitt hus efter plugget och vi, jaa vad gjorde vi egentligen? åt lasange.. hur som så tog vi bussen tillbaka till stan vid kavrt över fem för hon skulle hem och jag skulle till Götet med kulturskolan för att gå på musikal i operahuset, Guys and dolls, det var Grymt!! :D
Man fick inte ta bilder under själva föreställningen men innan och efter var det chill så här kommer ett par fina från gårdagen :)


Mina söta stolsgrannar :)


Molly och jag var typ smartast i världen och hällde vår sockerkick i plastmuggar så inte påsen skulle prassla! ;)


Vi hade grymt bra platser och det var grymt bra musik med en grymt bra orkester! ;)


Molly hade världens bästa utsikt! :D





Idag har Mami och jag vart och tränat, annars har jag inte gjort mycket alls faktiskt :)
Nu ska vi snart äta bakpotatis med skagenröra! :D


stenar.

Och här sitter jag och dippar. ser ut som jag äter dipp med morötter men det är inte lika mycket dipp som det ser ut att vara. faktiskt. Hur som haver är geografi inte roligt idag heller. Jag lever för att klockan ska bli halv sju så jag får lämna berggrunden åt sitt öde och åka å träna med Maja och Maria :)





yeah the truth is that I miss you

tänk att det kan ta en och en halv timme att hämta en tröja...!
However så orkar jag inte plugga mer geografi idag, men jag har börjat på en ny novell eftersom att den gamla inte behöve lämnas in. Faktum är att den nya är grym. I alla fall första (och än så länge enda) stycket.. alltid något! Coldplay är bra och jag är trött så snart ska jag sluta skriva och sova en stund! Börjar ändå åtta imorgon!



min dag i detalj. nästan.

Lång dag! Hade sovmorgon till 12.25 men Chasmine och jag är sånna hurtisar att vi möttes på friskis vid kvart över åtta för en timme i gymmet. Duktiga oss! Därefter var det speeddusch som gällde för att sedan knata hem till Ch för carbonara till lunch innan det var franska, naturkunskap och brand(övning?) i skolan. Uscha vad kallt det är att stå ute utan jacka! Hur som så gick sara och jag ner till stan sedan och hon skulle till sin mammas jobb och jag till ica för att handla mellanmål, risifrutti! (jag vet att ni älskar hur detaljerad jag är!) sedan var det plugg på kulturskolan som gällde! Kul att vara igång med sången igen! :)
Nu har jag käkat kvällsmat och ska strax iväg till Jessica för att hämta en tröja, så nu vet ni det också.
Tjipp Tjoho!


22.47

Ont i rumpan efter en timmes stjärtlapp och 40 minuter spining, men jag är på det stora hela ganska nöjd, klar med kvällens geografi. Nu ska jag sova. Jag börjar halv ett imorogn, heelt okej! därför ska jag upp och träna med Chasmine vid halv nio! TJIPP! :D


Tisdag

Hemma nu och ännu trötare! har käkat lite och så och nu ska jag ta tag i berggrunden! Prov på tisdag, ostabilt!
Men nu är jag i alla fall med i klubben Vi-Som-Har-Friskis-Kort, känns helt okej! ;)



Ha en rolig tisdagskväll, det kommer inte jag ha!


pulkababes!

Pulka på idrotten altså! CHAAR va roligt! SP09J är KUNG på stjärtlapp! Jag är blöt och varm och trött men glad! ;) Är hos Chasmine en stund innan jag ska möta Majsan på södratorget om en halvtimme för en stund på friskis!



22.47

Nu har jag varit jätteduktig! Har fått nästan allt veckans plugg gjort så nu kan jag plugga geografi så det stänker om det till på tisdag! Nu har jag gjort mig förtjänt av lite sömn! Söta drömmar!




måndag kväll

Jag pluggar muskler och imorgon ska jag både åka pulka och köpa friskiskort! Jag har väldans snälla föräldrar som stöttar min träning! hihi! :D 
Längtan efter Österrike har inte släppt, jag börjar bli rädd att det är n bestående längtan!
Hepp! nu ska jag plugga mer statisk styrka!


måndag morgon

Jag är Glad. Börje gjorde min dag. Novellen ska inte in fören vecka 6, då ska den ha fått respons och så men det betyder att jag har åtmindstone en vecka till på mig att skriva så att jag blir nöjd med den! :)
Annars ser det ut att vara en ganska vanlig måndag, helt okej med andra ord :)
Nu ska jag fortsätta ha svenska! :P



Enough For Now

Nu tänker jag gå och lägga mig. Min novell är inte bra någon stans och jag är långt ifrån nöjd men jag är för trött för att komma på något bättre. skit. Imorgon går vi efter nya schemat, fast måndagarna ser fortfarande likadana ut, knepigt. Sov gott alla söta!


vem lämnade vem

Söndag, och jag är lika sugen på österrike idag. Där för har jag tagit på mig kjol idag.
Nu ska jag knyppla lite på min novell innan det bär av mot kyrkan. Sen blir det mer novell. Den ska in imorgon och precis som befarat har inspirationen uteblivit idag också. Men det är så det blir ibland.. jag jobbar ändå bäst under press... Oh well, det blir som det blir! jag lyssnar på "vintermusik" som Louise säger, Melissa Horn är min enda ispirationskälla, och vad för novell blir det liksom? Jaja.. Ha en bra söndag alla söta vänner!


superstar

Majsan gick precis hem. Vi har haft en mysig dag med en timmes spining på friskis först och sedan lunch här, bakat en kladdkaka och så spelade vi spel.. ni kan ju ta hennes söta inlägg med en nypa salt ;) Efter mycket skratt kom vi oss också ut i pulkabacken, vilka babes vi var i pappas kläder! ;)





Nu ska jag nog sova snart tror jag, morgondagen blir stuffed med plugg, sweet!
för övrigt har jag Galet ont i mina tår som jag helt utan nåd sparkade in i dörrkarmen för en stund sedan. FY säger jag bara!
Förövrigt nummer två, JAG V I L L TILL ÖSTERRIKE!!!!!! jag är så gaalet taggad nu asså! löser det sig bara med pengar, och majsans pengar sitter jag nästan redan på bussen! Erika blir övertalningsobjektet men vi ska jobba som tokiga på det! TJOHO!


:)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1108778/sofieegustavsson?claim=qsd5z3nzchh">Följ min blogg med bloglovin</a>

Soffan & kompisen.

hej världen. visst kan man tro att det är soffan som skriver?
jag är inte så duktig på att skriva romaner som soffan men ändå. soffan o  hennes vän tränade på friskis idag, soffan gick efter 5 min men kompisen körde på hårt utan en min! av någon anledningen så hamnade kompisen i soffans hem efter träningen eftersom att kompisen hörde att det fanns gratis mat i soffans hem. Av någon annan anledning så gled en kladdkakebit nyss ner genom tarmarna på både kompisen och soffan, elr bitarna är nog i tarmarna nu, sen blir det ..j. :) förresten så ägde kompisen soffan på spel innan, på frågor som man måste svara jätte snabbt på utan att tveka, säga ja elr nej. coolt.

den som i kommentarsrutan kan gissa vem kompisen är får en korg med bullar av soffan + en tröja som är snygg som soffan inte gillar.

the end.


här är en ledtråd om kompisen...hmm


10.24

Friskis på G! Jag är så taggad!
Inget jobb ikväll, altså är lördagen öppen för förslag! :)
Nu ska jag dra på mig mjukisarna och gå till bussen!


In My Place

Detta kommer bli ett långt inlägg. Förmodligen ganska krångligt också. Och förmodligen ganska provocerande om du inte delar mitt sätt att se på världen. Har du problem med detta kan du sluta läsa nu.


Det var ett bra möte i Pingst idag, faktiskt. Jag har tänkt mycket den här veckan. Jag tänker ofta ganska mycket. Snarare tänker jag för mycket jämt. Det där med evolution går inte ihop för mig. Jag kan bara inte tro på att slumpen har utvecklat små fickor i giraffens blodkärl i halsen som samlar upp blodet när halsen böjs framåt för att sedan släppa tillbaka det igen när halsen rätas ut, allt för att giraffen inte ska dö av för högt blodtryck i huvudet när den böjer sig ner för att dricka. Jag kan bara inte tro på att slumpen har utvecklat självläkande kroppar med allt som ingår där för att det över huvud taget ska vara möjligt att fungera. Jag kan bara inte tro på att slumpen har utvecklat celler mer komplicerade än bilmotorer. Jag skulle i alla fall aldrig koppla en så avancerad sak som en bilmotor till slumpen. Därmed, inte heller mig själv. Inte så fantastiskt fenomenalt klurigt som allt som lever och finns är byggt.  För mig är det ingen tvekan om saken att det finns en mästerlig hjärna bakom det hela. Något som jag däremot inte har funderat på för mycket den senaste veckan är något som liraren i pingst snackade om idag. Han var ganska dryg men det han sa fascinerade mig. Han pratade om profetior i bibeln. Om sju olika profetior där profeterna har fått veta när det gud sagt till dem ska hända. Som syndafloden. Den hade en profet, jag kommer inte ihåg vem av dom nu, fått veta skulle komma när Metusela var 969 år gammal. Metusela fick när han var 187 år gammal en son som hette Lemek. När lemek var 182 år fick han Noa. Då har det gått 396 år. Det står i 1mos. 7:6 "Noa var sexhundra år när floden kom över jorden" Altså, 396+ 600, 969, right. Skrämmande exakt. Fascinerande exakt. Det som får det att bli trovärdigt är att profeten i fråga levde åtmindstone 700 år före syndafloden. Kolla in släkttavlorna om du inte tror mig, det är inte svårräknat. Snubben i pingst tog upp sex olika profetior där det har varit så exakt när det prfeterade ska hända att det bir svårt att inte ta bibeln som något mer än bara en sagobok. Jag vill inte komma någon stans med detta mer än att jag tänker mycket och att jag har väldigt svårt att se hur man kan neka. Jag vet att man kan, jag har ägnat ganska mycket tid åt det det senaste. Men när det för mig blir så svart på vitt är det svårt att låta bli att tro. Faktiskt. Men det är kanske bara jag.

Men nu ska jag sluta tänka och sova. Imorgon ska jag nog till friskis med majsan, najs!


Da Vinci

Sista religionslektionen för kursen och vi tittar på film om Leonardo Da Vinci. Eller egentligen om hans målning "nattvarden" lika tråkigt som det låter. Eller, egentligen har jag inte gett den en ärlig chans, men den låter tråkig! Snart ska jag ut och snacka betyg med Ali, hihi! Idag är det fredag vilket är den omtycktaste dagen i veckan! Efter skolan ska Chasmine och jag till pärlaffären en sväng innan det bär av mot pingst ikväll! :) 
Nu var Leonardo slut, men det är en timme kvar på lektionen, vad kan tänkas hända nu? 

 

22.39

Världens bästa moster har varit här i eftermiddag, jag har inte sett henne så mycket men det var roligt att ses lite :) Nu ska jag strax hoppa i säng för att orka upp till sista fredagen som börjar med religion, nästa vecka börjar ju vårterminen och det är naturkunskap där istället!  Vi har fått nytt schema, bara preliminärt än så länge men jag hoppas på att vi får ha det så för ajg är grymt nöjd! :) Natti!

I hope You belong, wherever You are



Midnight Skies

Dagar som denhär, när inspirationen är på noll, undrar jag nästan varför jag går journalistik. Jag har ingenting att skriva om och har en novell som ska lämnas in. Inte fören på måndag i och för sig men något säger mig att det inte kommer gå mycket bättre på söndag kväll. Åh.
Nu kom pappa hem, vilket betyder tårta så nu får inspirationslösheten vänta!


23.09

Tänkte bara säga GodNatt.


trettondejanuaritvåtusentio

Idag är det onsdag. Jag är trött och det är 148 dagar till sommarlov.
Vi har samhällskunskap och inte ens vår lärare hittar protokollet som kommunfullmäktige skrev i december, altså är vi sysslolösa, altså hamnar jag här. Vi diskuterar hårfärg, jag går i en tjejklass. Lunch snart, tagga kallsås! Nu fick jag sms, Tjipp!


Wherever You Are

Jag är Helt slut!
Har varit trött hela dagen, kan inte vara annat när dagens första lektioner är matte och samhäll.
Efter lunch dock hade vi ett GRYMT idrottspass! Det var sjukt kul faktiskt! Eller, det var gött! sådär att det verkligen känns att man har jobbat :)
När vi slutat gick jag till biblioteket och mötte upp Therese och Leo. Therese gick ganska med en gång och Leo och jag satt kvar och lekte med bilar och båtar, läste böcker och la tolv-bitars pussel, det är inte lätt kan jag lova! Sedan tog vi på oss MASSA kläder och gick till apoteket och köpte vitaminer. Ungen käkar det som godis, hur har föräldrarna lyckats!? Kyckling och ris när vi kom hem och sedan en stunds lek innan Therese kom hem.
Nu har jag också kommit hem och duschat och sorterat tvätt. Jag har vart såå effektiv idag! Nu är jag som sagt helt slut! Men franskaläxan ropar, det får bli en speeddate innan sängen väntar!


Fields Of Gold

Då, kära vänner var skolan igång igen!
Det var roligt att få träffa alla mina snygga brudar igen! :)


Kan man annat än älska bäckäng!?

Efter skolan har jag passat Leo ett par timmar, vi har släckt säkert hundra bränder med hans nya brandbil och pärlat ormar.
Nu ska jag plugga en stundis och fundera över vad min mor kan tänkas vilja ha i födelsedagspresent!


grovt med te

Äntligen klar med min novell! Känns skönt även om den är långt ifrån ett mästerligt verk!
Nu ska jag äta världens godaste macka, riktigt grovt med ost och gurka ska det vara! och dricka te!


Sen ska jag sova tiidigt för imorogn alla vänner, är det skola på g! ;)




JA!

Det där med sälskapsspel asså.. jag är verkligen jätte dålig!
Moa vann med tjugo kort när jag hade lyckats skrapa ihop två.
Men det var ett grymt roligt spel! :)


Det går alltså ut på att man får frågor och man får inte svara ja, nej, tveka eller upprepa ett svar, svårare än det låter faktiskt!

Nu ska jag skriva klart min novell och skicka in den idag så är det klart! :)



vi blev som dom andra



Och vi kommer inte längre

Vi är tillbaks på noll

Men ingen kommer sörja

Vi har spelat ut vår roll

Vi glömmer hela skiten

Det betyder ingenting

Vi skulle kommit längre

Men räckte inte till

Vi blev som dom andra

stenbrott

Jag fick en ganska trevlig kväll trots allt och tillslut. Spenderades hemma hos Gabriel med Jessica, Maid, Elshan, Filip och Gabriel såklart! :) Nu ska jag sova för att orka upp imorgon. Har ni hört något så töntigt som att behöva gå upp tidigt sista dagen på jullovet?! Inte jag heller men det är bara att gilla läget.

Ikväll gillar jag Kent extra mycket.



Jag hatar falskhet. Så jäkla falsk. Jag spyr på dig. Tack och hej!



11.09

Morrn världen!
Idag är jag trött! klockan blev på något märkligt sätt tre innan jag kom i säng..
Men jag är uppe och glad och har faktiskt redan pluggat lite :) Ska fortsätta med det en stund innan jag gör något vettigt av min dag! Typ leka i snön! :D


och så märker du hur fort det går

Chasmine gick för en stund sedan.. oh, nästan en timme sedan ju!
Jag kommer hur som helst vara en zombie på måndag, jag är såå seriös! :P
Nu ska jag snart sova för att orka upp imorgon! vet inte vad jag ska göra då men det blir den dagens sorg.. kanske är jessica ledig en stundis? :)
However! sweetdreams!


andas.

Nu är julen slut. Julgranen är utstädad och pepparkakshuset... jaa du ser ju själv..



Det är gott.. även om det har en mysig försmak av hårspray..

Snart kommer Chasmine hit! Toppen! :D Nu ska jag sticka vidare och äta mer pepparkakshus!


säg att du vill ha mig här

Det är helt sjukt. Finns det något charmigare än killar som kan sjunga!?
Danny och jag sjunger duett till "öppna din dörr" jag är såld. SHIT vilken röst killen har!


fredag, eller vad för dag är det?

Jag lyssnar på smöriga kärlekssånger och skriver en grym novell.
Imorgon kommer Chasmine hit, tills dess kommer jag fortsätta vara smörig pch grym.

out of reach, too far, I never had your heart



sprängaren

Tänk om man kunde skriva däckare som Liza Marklund! Och kom inte och säg att hon suger för att hon har sagt något om källor som inte är sant för då är du så instängd i en box att jag tycker synd om dig! Sprängaren går på tv och även om det är en grym filmatisering så är boken flera pinnhål upp! Ja tänk om man kunde skriva däckare som Liza Marklund! Nu är pausen slut, tjipp!


ostbågar

Mitt huvud känns söm blöt bommul och jag är himla snorig. kanon!
Dessutom har jag hört att gymnasievalet öppnar imorgon, jag är såå glad över att jag slipper välja i år! Dessutom har jag redan en groovt bra klass, sådeså! Det är nästan så jag saknar dom lite.. :) hihi!


12.09

Idag är jag trött. Sovit dåligt både igår natt och natten innan dess. Fy asså!
Jag tror att resten av mina klassvänner sitter hemma hos Madde och pluggar stenar.. hoppas att det går bra! :)
Jag får ändå inget gjort, men vem vet vad dom hittar på i eftermidag.. :)
Snart ska vi käka korvstroganof och ris. Sen ska jag plugga stenar.
Jag har lika tråkigt som det låter!
Dessutom tycker jag att majsan ska komma hem. Jag saknar henne!


stuck on replay


Jag saknar Dig. redan.



and i'll walk on water.

Jag saknar att vara i England. Jag saknar allt med att vara där. Till och med regnet. Jag saknar Fez.

Jag borde sova men jag kan inte.. mitt dygn är totalvridet... lär bli trött fram emot fyra tiden. Jullov suger. Jag drabbades av en plötslig deppattack. Den går nog över.


2009, en lång samanfattning

jag gillade 2009. Jag hoppas på 2010.
Eftersom att jag aldrig har vart bra på att fatta mig kort kommer här inte mindre än 40 bilder från det gågna året. Miniatyrer för att inte göra inlägget allt för långt, men klicka bara fint på dom så blir dom stora! :)


2009 firades in med världens bästa brudar!


Erika fylde 18 bast och det firades med överraskningskalas!


Erika fylde 18 bast och det firades med överraskningskalas!


Februari innebar en veckas härlig skidåkning i Trysil med ett Grymt gäng!


Ett par dagar i april spenderades hos Majsan i Halmstad


En av många galna kvällar med Emelie och Jessica


Maj, spexad månad


avslutningsmiddag


avslutningsmiddag


Kajsa blev stor och tog studenten när juni stod för dörren


sista skolavslutningen med min klass, vi va ändå grymma!


sista skolavslutningen med min klass, vi va ändå grymma!


sista skolavslutningen med min klass, vi va ändå grymma!


sista skolavslutningen med min klass, vi va ändå grymma!


Newhome!


grill och sleepover hos baglers


sommardagar är som bäst i halmstad


En helt galet tokig natt med Jessica!


Två fantastiska veckor spenderades i Burnley, England. Amazing!


Sommarutflykt  till Blackpool


På väg hem hälsade jag på London. Vi är kompisar.


Dag på stan med min Emelie!


Med september kom terminsstart. Det kunde inte ha blivit bättre! Bookmess med mina Underbara brudar!


Bookmess!


lek och spelkväll hos Maja.


det förfestades ganska rejält hos Mike innan terminens första bäckängsfest!


det förfestades ganska rejält hos Mike innan terminens första bäckängsfest!


det förfestades ganska rejält hos Mike innan terminens första bäckängsfest!


Musikal i Varberg en kväll i oktober. Jag gillar er!


Tacokväll med ett gött gäng journalistbrudar!


pepparkakshusbak hos Majsan fick definitivt julstämningen att infinna sig!


En hel massa lussande med grymt goa musikskolebrudar!


Bäckäng Är det enda rätta, så är det bara! Vi är bäst på att kramas, därför äger vi er.


Pulkakväll med underbara flickor!


Pulkakväll med underbara flickor!


Självaste Julafton.


mellandagsreashopping med bästa klasstjejer!


mellandagsreashopping med bästa klasstjejer!


NYE! Tack tusen gånger för en galet bra kväll och natt!

Tack och hej 2009, Välkommen 2010!


dancing in the moonlight

Nu världen säger vi godnatt. Se aldrig filmen "2012" den suger. Vi led oss igenom de första 90 minutrarna men när vi insåg att det va nästan lika mycket kvar fick den dissen. Bedtime stories va i och för sig inte så mycket bättre men hej och hå, 2012 kan ju ta sig! Avatar är filmen of today!


forever young

Bilder bilder bilder... Nyår va FETT! 2010 är sååååååå tagg! :D
Först mysig tjejmiddag här, sedan en intressant busstur ner till stan och så fyrverkerier och Dans! :D






Sedan låg kameran i fickan tills vi kom hem.. och dom bilderna är inte för allmän beskådning.


Hur som haver så vaknade Erika och jag idag efter mycket god sömn. de få timmar vi sov. Vi tog med oss Jessica för en stund i biomörkret. Avatar. Mama säger jag bara. Otroligt oerhört bra film. Jag blev så tagen att jag glömmde andas, mer än en gång. Det va fint väder idag med. Och jag är avis på Joel som får åka massa skidor. Och alla andra som får göra det. jag vill också. Jag behöver åka skidor. Jag måste. nu.





Herre min je va mycket bilder det blev! Nu hoppas jag på att Erika min vän kommer tillbaka snart, hon är ute och går (??) med  Hanna en sväng :) När hon kommer in blir det varm choklad. sedan ska vi sticka. Tjolahopp!


Replay

Nu är klockan minsann allt för mycket. Men när man vaknade för mindre än tolv timmar sedan är det svårt att somna. Nyår va FETT! Imorgon ska vi se avatar. over and out.


RSS 2.0