23.23

Taco, körslaget och brottskod försvunnen. Mer hemmakväll med familjen än så blir det inte! Ganska mysigt faktiskt :) Hepp nu ska jag snart börja dra mig mot sängen.. hoppas att ni får sova gott i natt! :)


they day after yesterday

Lördag. Jo men såatte... Det blev inget av Götet, eller jo men det blev.. hmm.. framskjutet xd hihi :)
Såå idag har jag tittat på One Tree Hill, och .. tittat på One Tree Hill och.. sen saknades det massa avsnitt så nu fattar jag ingenting av One Tree Hill :P Oh well, det finns kanske större bekymmer..
Såå nu ska jag gå och posta breven jag skrev igår hade jag tänkt :) Sen får vi se vad som händer ikväll :)


dagens tjej.

Nästan fjortis varning på detta men innan jag kryper till kojs ska jag bara få lov att uttrycka hur bra det är med nagellack som man slipper hålla på med aceton för att få bort, lite våld löser det mesta :D



Sweet dreams!


a million candles burning

Hemma och tillbaka efter en sväng på kyrkogården. Det är så Fint nu med alla söta ljus och blommor :) Att det är stjärnklart och månsken bidrar ju lite till idyllen också måste jag säga! :)

Kalaset gick ganska smärtfritt ändå.. Idol räddade mig och det va ju riktigt bra idag :) Nu ska jag skriva klart mitt svenska reportage medan vi alla väntar med spänning på att Rabhi (eller hur han nu stavar..) får åka hem :) I alla fall om jag får bestämma! :D


singstar för hela slanten!

Idag har jag varit helt pysslig :) Jag har skrivit två fina brev som jag ska köpa frimärken till imorgon :)
Nu har Moa kalas, "singstar tour" xd gissa om jag kommer vara trött på svenska hits när kvällen är slut! ;D
Men efter kalaset har mami lovat mig en sväng ut till kyrkogården :)
Nu ska jag ringa Erika för jag hoppas på en dag med henne i Göteborg imorgon! :) 


vackraste Mosan :)

Har jag tur så får jag en hamburgare med :) Hihi!


fix

Ojoj va svårt det är att förstå sig på alla stilmallar och koder som finns! jag skulle nog behöva en kurs! :D
Oh well, nu tänker även jag säga god natt till världen och försöka få några timmars sömn innan det vankas fredag och helg! :) Även om det har varit helg i princip hela veckan men ändå, helg är alltid helg liksom :) Det blev ett långt god natt :P Sweet dreams!


Torsdagsmys!

Hemma efter ännu en grym kväll! :D Chasmine är så bra! :)

NU ÄR DET FREEDAGSMYYS, om det så är det sista jag göööööör! :D

Tänk va bra men kan ha det! Meeeen Chasmine gjorde ett så fint inlägg innan... jag tänker vara helt fräck och låna det lite nu.... :) men som alltid är piratkopior aldrig lika bra som originalet... :) Såå http://chasmineangelika.blogg.se/?tmp=23190701 för den riktiga versionen! ;)

" Ta vara på tiden?!

Ja, Sofie kom på att uttrycket "ta vara på den här och den här tiden" är väääldigt konstigt. Hur sjutton tar man vara på en tid? Hur gör man? Sitter man i skolan och tänker "Guuud, vad jag tar till vara på den här tiden"? A, konstigt uttryck.
Det var vad vi ville säga!

Puss hej
//Chasmine & Sofie :) "

Japp, så är det! Tjipp Tjoho!


Party!

Sitter hos Chasmine och tittar på Debatt, plastikkirurgi ftw! ;D Tjipp Tjoho! :D


15.11

Nu är mitt reportage snart färdigt så nu drar jag in till min sötis Chasmie ett tag! Tjoho vad lov är bra! :D


11.23

God morgon! :)
Idag är jag ppe tidigt (jag gick faktiskt upp vid 10..) även om det blev seent igår! Men jag fick gå upp för att syster Lovisa inte skulle behöva vara "ensam" hemma när mamma är på jobbet och pappa och Moa är i Mullsjö och fixar med en stuga. Men oj vilken tur för Lovisa att jag är hemma och uppe, hon är ute och leker på lekplatsen.. men nu kanske jag kan få lite skrivet på min svenska inlämning istället för att sova bort ännu en dag! Hiho! Sen kanske det finns någon söt vän som vill träffa mig en stund i eftermiddag när jag har lagat lunch till min tacksama lillasyster! :)


<3

Kom precis till Jessica, en sån här kväll va precis vad jag behövde! Nu ska vi äta popcorn och mysa :)


håll mitt hjärta

Klassträff altså.. jo men det va kul till och från och bara random där emellan! Men av någon anledning tycker jag ändå om er! :) Ni får ett par bilder innan jag ska gå och göra något av min dag. Jag tror att Jessica kommer förbi en stund med :) Men som sagt, kaos kan nog beskriva kvällen, men ni som känner mig vet att jag gillar kaos ;)

   



hanging by a moment

Desperate for changing
Starving for truth
I'm closer to where I started
Chasing after you
I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you


Lifehouse

15.15

Nu ska jag snart bege mig för att köpa mashmellows och sedan vidare till Gabriel :)
Ha en bra kväll, det tänker i alla fall jag ha! :D



tisdag

Jaamen! klockan är kvart i elva och jag har redan gått upp, duschat, klätt på mig och fikat. Ganska effektivt om jag får säga det själv :) Nu ska jag plugga en stund innan jag lagar mat till papi och Lovis som är de enda som är hemma med mig idag. Vid fyra drar jag till Gabriel för att fixa lite allt möjligt pill inför kvällen, shit va roligt det kommer bli! Jag berättar mer imorgon! :) 

 http://www.youtube.com/watch?v=DNftO3-_sxQ Absolut dagens låt! :)
Nu väntar de politiska ideologierna!


Bastu på g!

När jag ändå inte pluggar kan jag lika gärna låta er se vad jag hade för mig i lördags :)
Då var min farbror Stefan, hans fru Sofia, mina kusiner Elin och Isak och Farmor här och vi jobbade hela dagen. Det första vi gjorde var att farmor, Elin och jag åkte ut till kyrkogården för att göra vinterfint där.



Men den största delan av dagen rev vi ner våran bastu i källaren :) Det är mycket roligare att riva än att bygga! ;) Vi hann även med lite andra tjusiga småprojekt men bastun var det stora som hände. Nu väntar jag bara på att pappa ska få för mycket fritid och börja bygga på en ny bastu! När den är klar är det basuparty här som gäller! ;) Men just nu ser det ut såhär.... 

 
Dusch                                                         Bastu

Men är du taggad på detta är du välkommen redan idag, för jag har tråkigt! :D

Nu måste jag få lite plugg gjort!

xx Sofie

kladdig kaka

Finns det något godare!? Joo okej kanske.. men inte just nu :) Höstlov är kanske inte så fel ändå! :)

Nu piper det, wiiiiho!



xx Sofie


dream a little louder

välkommen till mitt höstlov. samhällsinlämning. svenskainlämning. engelskainlämning. idrottsprov. religionsprov. Jag har SÅÅ roligt! -.-

Jag vill bort, åka någon stans.. värme, sol och bad! shiit vad jag är trött på sverige.. redan! Dessutom vill jag tillbaka till England..! Fyy vad jag saknar att vara där! Jag har fårr tesefeber tror jag.. vill bara iväg!

Jag menar, hur gött ser det inte ut!?


Cypern 2008

Nu ska jag hänga tvätt och sedan fortsätta plugga.. FY för höst i sverige!

xx Sofie

the rest is still unwritten

Idag har jag haft lov! Har legat på soffan med en filt och o'boy hela dagen och slötittat på tv. Nu ska jag en sväng till Jessica tror jag :) ÅH vad jag tycker om lov! :D

xx Sofie

fyra tummar upp!

Helt enkelt en riktigt bra dag! :D
Skolan va ju bara flumm! tittade på en film om nunnor på religionen. Va på en dålig stand up show i aulan och på lite andra demokrativeckan saker sedan slutade vi vid 14 och då säger vi bara L O V ! :D

Chasmine min vän följde med mig hem, vi gick faktiskt :), och vi har bara myst på här hemma :) Ätit god mat och tittat på Idol! Jag sörjer inte alls att Nicklas åkte ut! :D (förlåt Maja om du inte hunnit titta innan du läste...;P ) Chasmine gick precis och nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska inta sängen för att vara pigg och fräsch imorgon då riva bastu står på schemat! :D Wiiiiho!



Tack för en Toppendag! :D <3

OCH! Vi har fått våra skolkort! hahahahahah! Shiit va najs säger jag bara! SP09J är inte bara skolans bästa och roigaste klass, vi är definitivt SNYGGAST också! ;D


xx Sofie

party!

Kom hem nyss från ett 30 års kalas/ inflyttningsfest/ förlovningskalas Mycket trevligt! :D Wiiho!

Imorgon är det inte mycket lektion mest aulan altså! Men det gillar vi skarpt! :D Sedan följer ju Chasmine med mig hem :D Wiie! Nu ska jag sova så jag orkar vara snäll mot henne imorgon :)

xx Sofie

17.51

Bättre dag (Y)

Lyssnade på Gudrun Schyman i en och en halv timme i aulan.. kanske är feminism inte så läskigt som det låter :P Hon va bra i alla fall! Lite långt va det kanske men hon hade argument för allt hon sa och va allmänt.. välförberedd vilket är bra! jag blir så nervös annars :P 

Nu ska jag nog städa tror jag och sedan är det party på maklandsgatan som gäller ;) 

xx Sofie 

tillägnad Chasmine

Jag duschade för 16 timmar sedan. Mitt hår är fortfarande fuktigt. Så går det när man har fläta hela dagen. Jag kommer säkerligen mögla.



NU ska jag gå och sova.

xx Sofie

Låt Mig Få Följa Dig Ner

Dålig dag.

Men en fika med Emeie och Molly gjorde mig lite gladare :) Bonde söker fru är okså mysigt. Speciellt Rogers pusskalas!

Jag borde plugga men jag har ingen ork, ingen lust, men jag kommer ha ännu mindre lust på lovet.

Tjipp Tjoho!

I could walk a thousand miles

Här får ni bloggens första outfit-bild innan jag hoppar i säng, bara för att jag är så dålig på att lägga upp bilder!

xx Sofie



jeansväst - gina


Jag Kan Inte Skilja På

Idrotten idag blev en promenad till ridhuset och tillbaka, skapligt jobbigt :P Meen nu är jag hemma och sjukligt trött! funderar på att sova en timme innan jag tar tag i lite plugg. Altså min blogg är så tråkig men jag har liksom inget att skriva om.. men nästa vecka är det lov, då blir det livat! :D

xx Sofie

regnig måndag

Helt värdelös dag. Hade svenska mellan 9.30 och 10.30 och hade sedan inställd franska och geografi. Vi va i aulan och lyssnade på en amnesty snubbe mellan 12 och 13. Sedan hade vi engelska mellan halv tre och fyra. Altså lång dag, lite lektionstid. Så drygt! Men nu är jag hemma och ska göra en riktigt god smoothie och sedan skriva lite på mitt reportage :)
Förövrigt vill jag ha Melissa Horns nya album i julklapp! :D

xx Sofie

filmtime!

eftresom Kajsa inte åker hem fören imorgon så tänker vi mysa ner oss under täcket och titta på film nu! (Y)

Sov gott!

xx Sofie

kalasis

Gårdagen spenderades delvis på stan med en hel del shopping, mest för Kajsas del i och för sig men det va kul!
På kvällen tittade vi på wild hogs, Kul film!:D
Nu har vi precis ätit kalasmat och god eftrrätt efter att ha spenderat en låång stund av förmiddagen på cafe Orion i stan, Mys! :D Men jag glömde kameran hemma, därav inga bilder.. Jag börjar bli dålig på det här med bilder, jag ska försöka bättra mig :)
Snart blir det nog tårta också. Moa, min syster fyllde 11 i onsdags så det är därför vi kalasar. Mormor, morfar och farmor är också här. Och så Kajsa såklart :) Hepp nu ska vi parta vidare!

xx Sofie

091017

God Morgon!
Jag har faktiskt varit uppe sedan åtta! Jag har renbäddat, städat och skrivit på min svenska nlämning till på måndag för snart kommer Mormor, Morfar och Kajsa hit! :) Vi ska ut på stan en svängis och jag hoppas på nya skor! Mina tygisar har forftarande inte torkat sen igår..

Igår va ja i pingst på kvällen, trevligt värre! Fast det va inte så mycket folk men det va fint ändå, god O'boy, tack Joel :) Jag åkte ganska tidigt för att orka upp idag så nu är jag på topp och taggad för släkten!

Later 


!?

vad händer med att det snöar som om det var februari!?
Mina fötter kommer dö i mina tygskor...

nordpolen.

Jag tänker inte cykla till skolan idag! Så plötsligt har jag en halvtimme kvar tills jag ska gå till bussen. Svenskainlämning here I come!

Ha en Bra dag!

xx Sofie


Fika!



Efter en lång torsdag gick jag med Majsan till tandläkaren, hon hade fina och hela tänder :) Därifrån gick vi raka vägen till Orion för att smaska i oss varsin stor bulle :) Två timmars mys och välbehövligt prat, Du Är Bäst!

Väl hemma, efter att ha blivit nästan påkörd massa gånger, har jag pluggat franska, nu ska jag snart sova! jag kommer vara dödligt trött imorgon! Oh well, sov gott!

xx Sofie

antikt

Idag taggade vi orientering på idrotten, inte helt roligt men men.. Efter skolan drog vi in på gymmet en stund, det blev nog mer skrattträning än nått vettigt gjort, haha! Att det kan vara så svårt att gymma! ;) Ohwell, skillsen kommer väl med tiden!

Nu har jag pluggat greklands antika historia jätte länge men kan fortfarande ingenting.. Har galet ont i huvudet också så vi får väl se hur mycket som fastnat imorrn. Nu ska jag plugga vidare!
Sweet dreams!

xx Sofie


21.53

En väldans bra måndag!
Skolan gick hyfsat fort och efter skolan gick Jessica och jag ock satte oss på Orion en stund och myste :)
Sedan cyklade jag hem till mitt hus där systeryster hade minikalas. Majsan med föräldrar va häroch vi käkade och hade allmänt mysigt. Sedan när mobben, göran och Maja hade gått hem gick pappa och jag ut en sväng, kallt men skönt!
Matteprov imorrn som jag totaldissat! Börjar känna mig höstförkyld också, hoppas att det inte blir något jobbigt av det! Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska nog läsa en stund innan jag somnar med :)
Sov gott kompisar!

xx Sofie


säg inget till mig

Som vi har väntat på ett nytt album från Melissa Horn! Äntligen! Den hamnar på julklappslistan på dirren! :)

Dagen började med en långpromenix med papi, mys :)
Sedan har jag duschat, käkat, chillat och pluggat. Behövde det efter många nätters för lite sömn! Igår va jag så trött att jag sov mig igenom både kvällsmat och brottskod försvunnen. Anyway, jag slänger in en bild på världens sötaste kusiner innan jag går och lägger mig! :)



xx Sofie


hela tjocka släkten

Isak stack precis så nu sitter jag här och lonar..Dagen har spederats hos våra kusiner i Lerum på "arbetsdag" vilket innebär att de vuxna jobbar och vi chillar :) Men nu skulle Isak in till Göteborg och vi ska nog dra hem snart tror jag. 
Det kommer kanske någon bild från dagen senare ikväll. Nu ska jag gå upp och vara social med resten av släkten :)
xx Sofie

teater och tacomys

Lång fredag! Franskaprovet failade men jag är inte så ledsen över det :)
På lunchen gick Chasmine och jag hem till henne och hängde där en timme innan vi skulle på teater med skolan.
Den va stöört bra! Hemsk men bra! Fyra skådespelare på en pjäs som bygger på en bok som jag aldrig trodde skulle gå att dramatisera, så galet bra va det! Handlade om tre homosexuella män som blivit mördade (alla tre sanna berättelser) och om de män som mördat dem. Alla med motivet att de tyckte att bögar va äckliga och inte kunde bavara den manliga hedern. Låter kanske konstigt men jag blev imponerad av hur bra de fick fram budskapet! jag tyckte boken va dötrist :)

Anyway, slutade vid halv fyra där och cyklade hem för att slänga i mig lite mat och byta om till myskläder sedan tog jag bussen ner till stan där jag mötte Evelina, Chasmine, Moa och Louise för att handla tacos och naturgodis för en mysig tjejkväll hemma hos Chasmine. Tack för kvällen tjejer! :D

 

 

Nu lyssnar jag på Melissa Horn och tror att jag ska släcka snart, ska upp vid åtta imorgon för att åka till farmor :)
Ha en bra lördag!

xx Sofie

Höst

Frost i gräset på mogonen, nu regnar det galet mycket, höst med andra ord..!

Torsdag idag, men helt okej! Hade inställd matte så Chasmine och jag drog ner på stan en sväng och träffade hennes kusin en stund, trevlig snubbe :) Sen när han skulle ha matteprov gick Chasmine och jag vidare mot City för att köpa köttbullar. Lunch hos henne och allmänt chill innan dagen avslutades med en ovärd engelskalektion och ett geografi prov. Men lunchen va trevlig ;)
 


Imorgon är det franskaprov och teater som gäller. Nu ska jag plugga Lite till på franskan sen blir det nog en film :)

xx Sofie

jag tycker om onsdagar

Efter en slapp dag i skolan satte Emelie och jag mig på Orion för en fika. Det va mysigt! Jag har saknat dig vännen!



En halvtimmes lektion på musikskolan mellan tio över fyra till tjugo i fem. Sedan följde vi med Molly till ICA och handlade dricka. En timmes sång ensemble och sedan cyklade jag mig hem. Lånade två filmer på biblioteket på vägen också som jag ska se i helgen hade jag tänkt :) Hemma har jag varit jätte duktig och pluggat geografi i två timmar, det känns bra nu, jag tror att det kan gå bra imorgon! :)
För övrigt är det höst nu, tummen upp för mysiga halsdukar och mössor men tummen ner för regn och slask!



Hepp nu ska jag snart sova tror jag, det har jag förtjänat så bra som jag har pluggat :)

xx Sofie

samhäll

Jag är hungrig och samhäll är tråkigt! Vi diskuterar politiska ideologier, som för övrigt ä det enda vi gjort sen vi började ;) :D Nu hörde jag något om att skjuta fram ett prov.. kanske ska koncentrera mig på lektionen :)

xx Sofie


70:20

Intervaller i allas våra hjärtan! annars har tisdagen rullat på som vanligt.
Jag har verkligen inget att skriva om idag så jag är inte roligare är såhär nu :)
Geografi och franskaplugg känns bara såå tråkigt! men jag ska försöka vara duktig en stund och sedan gå och lägga mig tidigt! :)

xx Sofie

21:59

Måndag, igen, det är helt stört hur många måndagar det finns!
Detta va dock en helt okej en.
Har väl inte gjort några jätte framsteg innom plugget, gick till Jessica en stund istället :)
Men jag har precis skrivit klart en insändare som jag missat att lämna in så det känns bra :)
Funderar på nått å käka innan sängen väntar. Måste ju vara på topp imorrn, då är det intervaller på idrotten som väntar, CHAAR va pepp jag är!

xx Sofie

välbehövlig slappag

sov halva dagen och åt fiskgratäng och pressad potatis till frukost. Sedan har dagen sett ut som svenska och geografiplugg, och fyra avsnitt oth.. :)

MEN egentligen va det gårdagen jag ville dela med mig av!
Vid halv två drog hela min familj till varberg för att gå på musikal. Erika och hennes mamma Vicrotia va med i en musikal och det kunde man ju bara inte missa! :) De va grymma, både på teater och sångbitarna :D Maja, Kajsa och Göran kom dit också så vi hade det riktigt bra!
Efter föreställningen som va slut vid kvart över sex eller något i den stilen åkte halmstadarna hem medan vi bestämde oss för att käka kinamat på ett ställe vid havet, mycket mysigt! :D
På vägen hem hyrde vi film, slumdog millionaire som vi tittade på innan jag kröp till kojs.
Såå här kommer, efter mycket text, lite bilder från igår. Nu ska jag snart sova och tagga ny vecka på bäckäng ;)

klicka på bilderna så blir de större :) Alla bilder är mer eller mindre suddiga men det är svårt att ta bra kort utan blixt, med blixt blev allt Jätte gult :P

xx Sofie

 

 



Varberg

Hemma efter en Grym musikal i Varberg! Även om Erika syntes lite för lite så va hon grym när vi såg henne, och Victoria är ju född att stå på scen :)
Middag på kinarestaurang vid havet innan vi åkte hemmåt. Hyrde film på vägen som vi ska titta på nu, skriver mer om dagen och ger er lite bilder imorgon tror jag :)
Sweet dreams!

xx Sofie

ohyes!

Varberg nästa!
Bilder och mer om det när vi kommer hem :)

xx Sofie

god natt!

Hemma från en kväll i pingst. Hela kvällen spenderades i köket med fikaansvar. KAOS. det är stört hur mycket disk det blir, och hur galet lång tid det tar att fixa efter. anyway, nu är jag trött och ska sova för att peppa upp för imorgon! :D

xx Sofie

sweet friday

Skolan va helt okej idag faktiskt. En cheesburgare på donken med Chasmine på lunchen, det stank kålsoppa i Hela skolan, inte okej! Jag är stört trött idag men ska ändå försöka göra ett städryck nu. Får se om jag lägger mig en timme sedan kanske :) Ikväll är det i alla fall pingst som gäller, fikaansvarig halvkul men det ska nog gå bra!
Man ser mycket kul när man cyklar hem från skolan, idag va det en kvinna med hund som va ute och gick. Hon hade precis korsat gatan och var på väg över cykelbanan där jag körde när hunden plötsligt la sig ner mitt i banan. Jag va tvungen att ställa mig på bromsen, jag har faktiskt bakbroms på min cykel.. för att inte köra på den. Sedan fick jag snällt vänta medan damen hade dragit hunden över körbanan innan jag kunde cykla vidare för hunden vägrade att ställa sig upp och gå igen. Tack och lov att jag inte har hund, jag hade nog inte haft tålamod nog för sådant..
Nepp nu ska jag gå och städa, ha en bra fredagskväll! :D

xx Sofie

TORSDAG!

Galet mysig dag! :D

Utvecklingsamtal vid tio, det gick bara bra och sedan två timmar film i aulan.
Mat med mina klassisar och sedan en stund på viskan och en sväng på stan med Ahlen.
Tillbaka till skolan en halv timme och chilla datasal tills majsan pluggat färdigt.
Cykla till henne för att bestämma sig för att cykla till knalleland och köpa tacos.
Tacos är GOTT! :D



Cyklade hem vid åtta och kände mig som ett paket med alla kläder, tummen ner på vinterkläder! fast varm va jag i alla fall!
Kollat idol nu och ska lägga mig för jag ska upp tidigt och hinna duscha imorgon innan skolan börjar vid 8.10 imorgon hade jag tänkt! Sweet dreams!

xx Sofie

RSS 2.0