wednesday

Ohyes! va på vårdcentralen i morse (jag lovar, detta är det sista wainet över mina utslag) och fick efter massa tittande och petande tabletter så nu har jag inte haft något kliande på hela dagen! :D
Efter skolan och elevrådsmöte med fika va det en sväng med Maja på stan och sedan musikskolan som gällde. Det är stört roligt att sjunga stämsång :D
Nu är det en kvart kvar på kvällens idol och sedan är det plugg som gäller.
Nu va pausen slut så jag ska dra mig :)

xx Sofie


tummen upp



Mina nya bästa vänner!
Tydligen det enda som kan hjälpa mot kliandet.
Hepp nu ska jag plugga en timme innan mami och jag ska käka ostkaka och mysa framför tvn :) Har hunnit med två oth avsnitt också, det är bra skit altså! :) Hiho!

xx Sofie

090929

Hemma, nyduschad och totalt insmord i hudkräm.. det enda som fungerar mot mina kliande prickar. Det verkar inte som någon allergi i alla fall sa skolsköterskan vilket är skönt men det kunde hålla i sig lääänge sa hon, kliandet gör mig galen!
Men någon (jag har mina misstankar..) hade lämnat en påse godis i min cykelkorg med ett fint litet meddelande på påsen, tänk va det gjorde min dag! Till och med när jag inte ens får äta godiset själv men bara tanken liksom. hihi jag log hela vägen hem :)
Imorgon är det vanlig dag som gäller men på torsdag är det såååååå chill! utvecklingssamtal och titta på en film, slutar vid tolv. Heeelt okej! :D Men det är ju bara tisdag än så nu ska jag käka lite innan jag tar tag i kvällens plugg.

xx Sofie

god natt!

Nu ska jag strax hoppa i säng för att orka med dagen imorgon, hoppas att ni sover gott och att ni får en toppen dag imorgon! :) för det tänker jag ha! :)

xx Sofie

skola och bärpaj

Efter en helt okej måndag invaderade SP09J Orion och fikade som sjutton! Mycket mysigt! :D
Kom hem för en timme sedan men då fungerade inte internet så jag fick vänta tills nu när pappa kom hem, då fungerade det naturligtvis bara för att jag skulle visa att det inte gjorde det... oh well.
Jag har massa prickar på magen som kliar så jag blir galen, undrar om jag har åkt på någon tjusig allergi.. får kolla upp det imorgon.. Nu ska jag läsa lite i vår svenska bok och sedan hoppas jag på ett OTH avsnitt innan jag hoppar i säng!

xx Sofie


the bookmess

Här kommer som utlovat lite bilder från torsdagens äventyr i Göteborg, tack för en grymt rolig dag kompisar! :D

klicka på bilderna så är det lättare att se :)

xx Sofie



 












våffelmys med Jessica

Hemma från en trevlig tripp till Majsan och nu ska Jessica och jag äta våfflor och mysa :)

xx Sofie


Lördag

Lördag = sovmorgon!

Vaknade vid halv tolv och chillade fram till lunch. Nu har jag städat lite och ska strax försöka hitta något att ta på mig och sedan åker Jessica och jag in till Maja och Kajsa en stund :)
Kvällen kommer spenderas här med lite födelsedagsmys för Jessica, hur jag ska hinna lösa det med en halv timme tills bussen går har jag inte kommit på än men det löser sig :)

Hoppas ni får en trevlig lördagseftermiddag! :)

xx Sofie


Tagga helg!

internet här hemma fungerade inte igår så därför blev det ingen uppdatering men dagen spenderades med klassen i göeborg på the bookmess! Jisses va kul vi hade! Bokmässa låter kanske inte party men OM det va! Bilder kommer nog i helgen nån gång när jag har tid att lägga upp dom.
Imorse hade vi sovmorgon till tio eftersom vi va borta så länge igår, kom hem vid halv sex. Så vi hade bara franska och historia idag :)
Sedan mötte jag Kajsis, som spenderar sin helg här, i stan en sväng innan vi gick upp till Bäckäng och hämtade maja som slutade lite senare. Vi hann med en sväng på höstmarknaden innan jag cyklade hem för lite städning och bakpotatis innan det bär av mot pingst ikväll.

xx Sofie

lååång onsdag!

Hemma efter skolkort (kaos) historia, samhällskunskap (Seeeeegt) religion, en timme i biblioteket och sedan massa tid på kulturskolan. eller egentligen en och en halv timmes lektion men med dötid emellan. Internet fungerar bara i köket så jag har fastnat här, men jag måste ta mig in på mitt rum och läsa i våran svenska bok, så dödande tråkig men men. Imorrn ska vi tilll bokmässan i Gbg med klassen, det ser vi fram emot! :D Upp tidigt så nu blir det liite plugg och sedan väntar kudden! Hejhopp!

xx Sofie

godnatt

hepp nu ska jag läsa lite i min svenskabok och vänta på att mitt hår ska torka innan jag hoppar i säng för att vara pigg och fräsch imorrn!
Sov gott!

xx Sofie

(N)

Franskaglosorsuger!

tisdag

Hemma efter en ganska soft tisdag. hade matte och samhäll innan lunch, drygt men okej. Sen idrott på eftermiddagen, kul men jobbigt! Intervaller är inte att leka med altså.. ^^
Ikväll är det lite franska och religionplugg som gäller.
Tagga skolkort imorrn, inte helt pepp men vilket år har man varit det?

Idag är det Jessicas dag också! Stooort Grattis till dig vännen! :D
Dessutom är det ett år sedan vi åkte hem från paris idag så här får ni lite fina bilder på det :)

xx Sofie

Ett år sedan, helt sjukt va fort det går, Grattis igen! :D

Ett år sedan redan, så Grattis igen! :D

världens vackraste plats.. typ.. :)

Världens vackraste plats typ! :D

Eiffeltornet från taket på triumfbågen

Eiffeltornet från toppen av triumfbågen

solnedgång över Paris, M-M-M!

Solnedgång över Paris, M-M-M!

Eiffeltornet

La tour Eiffel

att det är ett helt år sen känns helt sjukt, men jag tycker fortfarande massor om er vänner! :D

Fy va glad jag är för den veckan, fortfarande! Ni är gaalet bra kompisar! :D

kvällsmys

Tänk va bra det är med yngre systrar ibland! Efter mycket mattepluggande hade Moa gjort ostomelett, mycket gott! såklart förstör blixten stämningen, men mysigt vare! :D
Nu ska jag nog sova, är så gaalet trött!

xx Sofie


                                    

090921

Hej bloggen!

Kom precis hem från skolan nu och ska sätta mig med berget av plugg.
Efter en veckas praktik på borås tidning va det faktiskt ganska kul att vara tillbaka i klassen, jag tycker mycket om mina flickor! :) Men en vecka på bt betyder en veckas missat skolarbete.. det suger! Så nu väntar matten, engelska, geografin, svenskan, franskan, ah you name it! Näh, en macka och sen blir det plugg!

xx Sofie

090920

Blogg altså. haha, jaa men välkommen hit! :D

Hemma efter en helg på sjöbonääs, trevligt.
Ikväll är det tydligen familjemys med pannkakor på g. Har så stört mycket matte att göra så vi får väl se hur mycket mys det hinns med. Nu ska jag plugga vidare, vi får leva utan design här tills jag får tid att pilla med sånt :)

xx Sofie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0