sweet baby


Tacksam

Ännu en gång har jag konstaterat att trött men lycklig är livets bästa tillstånd.
När majsan och jag somade sisådär halv fyra inatt var känslan påtaglig.
Trött efter en intensiv dag som började vid 8 med dusch och bakning. Detta följt av en heldag på jobbet. Följt utav en helt grym kväll i pingst med grymt bra folk! Tack alla som kom och gjorde det helt värt!
Lycklig för att jag har de bästa och får omge mig med jordens förmodligen finaste vänner!
Här följer ett litet urplock av alla de bilder maja fotade under kvällen, kanske borde man fylla 18 oftare för det var grymt roligt :)

Är det du

På ica har vi en gul knapp som jag uppnanar kunderna att trycka på om de tryckt fel kod när de ska betala med kort. "Då kan du börja om från början" tillägger jag ganska ofta. Ibland önskar jag att livet hade en gul knapp att trycka på. Ibland hade jag behövt någon som log och sa att jag kunde börja om från början. Ibland hade jag gjort annorlunda om det fanns en gul knapp. Ibland hade jag bara velat ha tryggheten i att kunna börja om från början om koden blir fel, när livet blir fel. Men oftast hade jag velat ha den bara för att få stanna upp en stund, tänka en gång till och sedan komma fram till att gul knapp bara är för de som gör slarvigt första gången. Jag hade blivit slarvig om livet hade en gul knapp. Jag vill inte bli slarvig.

tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart


Dagar som den här önskar jag att man hade tid med oftare. Efter två timmar matte som var dagens enda skolverksamhet gick chasmine och jag till friskis. Där tränade vi duktigt innan vi duschade länge. När vi kom ut i kylan rev hungern i våra magar så vi parkerade oss inne på orion med varsin bakad potatis med skagenröra. Där satt vi sedan länge. Grymt mysigt, du är så bra min chasminis!
När jag kom hem kom min fina pojke hit och höll mig sällskap ett par timmar. Världsbäst.
För att sammanfatta så har det varit en mysig dag, från början till slut.
Trött och lycklig.

I've searched for something real, and I believe this


Idag gjorde Chasmine och jag vårdebut på friskis. Vi inledde med att komma försent så vi fick boka om. Men det gick bra och även denna dag har livet varit en fest. Hade ingen svenska, slutade nästan en timme tidigare på naturen och chillade sedan grymt hårt hos chasmine, men lite för länge som sagt. Men med rätt inställning löser sig det mesta. Som att jag måste komma på en historisk händelse att skriva värsta arbetet om i Historia B men det går säkert också bra.

Något jag inte uppskattar är saker som inte står i almanackan. Det finns likosm inte plats i livet för det som inte står där och när man då i livet måste få in det som av någon konstig anledning inte hamnat i almanackan känns livet helt plötsligt inte lika festligt.

tänkte att en kattrumpa passar bra för att beskriva känslan i fråga.

Sov gott, imorgon är det tisdag och på onsdag är jag ledig om mattemartin inte tyckt att vi behövde två timmar matte. Men vi tar tisdag först. Lev i nuet, en dag i taget. Just det, måndag idag.


For you I bleed myself dry

Har gjort mig grymt förtjänt av både mango och granatäpple efter en allmänt kaosig dag på jobbet. Idag ville allt krångla med mig. Dessutom är lovet slut om sisådär sju timmar så man ska ju njuta medan man kan men galet vad jag har haft det bra!

If this is what we've got, then what we've got is Gold


Här kommer ännu ett inlägg om hur bäst min bästis är. När jag fyllde år fick jag i födelsedagspresent en dag full av överraskningar och när om inte på ett lov passar en sådan dag perfekt. I torsdags blev jag helt enkelt bortskämd till max med god mat, grym efterrätt, bastubad, film och annat mysigt. TACK


Don't make me change my mind

Jag tycker om Ullared. Min plånbok samtycker inte helt men det är såndat man får ta. Jag packade in hela familjen i vår blåa bil i förmiddags och körde oss hela vägen till ge-kås och hela vägen hem. Vi lever och är glada och jag börjar tycka att det är riktigt roligt att köra! Nu är majsan snart på väg hit och vi spelar väl ett spel innan vi går och lägger oss.
Det var allt för idag.

The way we used to laugh

Min dag må ha varit tråkig men min kväll har varit angenäm! Jessica räddade mig som sagt från tristessen och tog mig med till affären där vi inhandlade lite, okej ganska mycket, gott. Det förtärdes, okej inte allt, framför en nostalgisk film. Stjärnsystrar. Den ni!
Nu är jag mätt och ska ta mig mot sängen ganska snart tror jag för imorgon ska jag köra bil, då måste man vara pigger!

You'll be my Valentine

Det var visst alla hjärtans dag idag. Det har jag firat med en promenad i vintervädret, ja helt ensam, ett geléhjärta efter maten och alldeles för mycket häng på mitt rum, ja även det helt ensam. Dock hoppas jag på lite hjärtligt sällskap av Jessica om en stund. Dock vet man aldirg hur lång en stund kan bli när det gäller henne, haha!
Hur som så hoppas jag på att ni, alla mina fantastiska läsare, ni må vara få men jag tycker om er för det, får en fortsatt fantastisk alla hjärtans dag!
En PUSS är väl på sin plats idag!

parts of you are the best parts of me


Jag är bortskämd. Bortskämd med händelser. Jag har nu varit sysslolös i 40 minuter och funderar redan rastlöst på vad jag kan göra nu för att det ska hända något i livet. Värt att ta en kvällspromenad kanske?
Äh, då kommer jag bara sakna att ha någon att hålla i handen. Det är jag med bortskämd med. Värdlens bästa pojkvän. För mig är han världens bästa. Och för långt bort för att kunna ta en kvällspromenad. Så nej, jag stannar nog inne. Men vad jag ska göra till läggdags är ännu oklart. Öppen för förslag liksom.

Ikväll är kvällen jag hade gått med på en roadtripp till ölandsbron, fika där och sedan åka tillbaka för grejens skull liksom.
Ikväll är kvällen jag skulle gå med på att boka en randombiljett till någon randomstad och sätta mig på första bästa tåg och se vart vi hamnade.
Ikväll är kvällen då jag hade kunnat tänka mig att spontanöverraska någon mitt i natten med nygräddade pannkakor bara för att det är gott.
Förmodligen blir det dock en film, lite apelsin och sedan kudden. Men man kunde ju drömma liksom.

Endless, Doubtless, Happiness

Jag har haft lov i 35 timmar. 35 fantastiskt bra timmar.
Igår myste jag för en hel vecka med min favoritpojke som åker till kallare breddgrader imorgon för en vecka på skidor. Det var lite alla hjärtans dag, lite grattis-till-oss-på-fem-månaders-dagen och lite donken och lite bio och lite separationsångest på busstorget. En vecka känns ganska länge.

Idag har jag tjänat fett med cash på ica. Ikväll har Maja varit här och socialiserat sig med mig. Jag tror att vi kom fram till att vi behöver nya samtalsämnen, våra samtal glider läskigt ofta in på samma saker.. haha!
Imorgon ska jag sova, äta lunch med min vän Gabriel, som jag träffat allt för sällan det senaste, och sedan kvällsmat med lite familjevänner.
Sedan har jag ju en hel vecka att fylla med vad jag vill. Och det känns så bra!

bara för att Jag älskar Dig

Remember me tonight when you fall asleep


Jag har kommit underfund med att fenomenet bästa vänner inte alls borde vara mellanstadiestämplat. Jag har tänkt förut att man faktiskt inte har bästa vänner på gymnasiet, men det har man visst det. Jag har det i alla fall. Någon som alltid ställer upp, hur mycket det än är på det egna schemat. Någon som tar över när den egna inspirationen och kreativiteten sinar. Någon som skrattar med en tills man tror att man ska gå sönder. Någon som får en att inte behöva nämna "detta får du inte säga till någon" för man vet att det finns ingen som kan hålla hemligheter som hon. Någon som får en att vilja vara den bästa versionen av sig själv. Någon som får en att vilja vara bästa vän tillbaka. Någon som alltid ställer upp med ett lyssnande öra eller en arm att luta sig mot. Någon som alltid tar en lagom seriöst och som alltid kan få en på bättre humör. Någon som man vet finns där, alltid. Någon som får en att skratta. Någon där det är okej att gråta. Någon som alltid har knäppa idéer. Någon som aldrig får en att känna sig ivägen. Någon som aldirg blir sur över småsaker. Någon som alltid vill ens bästa. Någon som för varje dag blir en än mer kär. Någon som man ser upp till. Jag är lycklig för jag har fått ha världens bästa vän i nästan arton år. För varje dag håller jag av henne än mer, ser upp till henne än mer och även om jag inte alltid förstår varför, så är jag evigt tacksam för att hon alltid finns där!

För mig kommer Du alltid att vara bästa vän.

In a white sea of eyes I see one pair that I recognize


Jag har aldirg varit en tv-människa. Jag gillar film i goda vänners lag men att sitta och titta på tv när det egentligen inte går något bra har jag aldrig förstått mig på. Ja det kan bero på att min tv fortfarande tillhör stenåldern och bara har sex kanaler. Dock finns även här undantaget som bekräftar regeln. One Tree Hill. Ja, jag är fast, nörd, lycklgt invaggad i falskehten om att det är så livet borde vara. Åtta säsonger och jag har inte tröttnat. Det är bra underhållning. Det finns liksom inget som kan få mig att växla mellan att skratta och gråta så fort som denna serie av 40-minutare. Har ni missat One Tree Hill har ni liksom missat tv. Jag är ledsen för kvällens nördighet men jag blir lätt lite blödig när klockan passerat läggdags

and I know that I am the luckiest





Feeling like I know the words

Mina nära och kära är de bästa!
Fredagen spenderade jag med fina vänner, lördagen med min fantastiska klass och söndagen med släkt och pojkvän.
Jag är en lycklig kvinna!

Nu när jag är arton får jag ju göra vad jag vill och om jag någon gång skulle få för mig att göra en tattuering hade det förmodligen blivit något i stil med någon av dessa godingar, inte utan att jag blir lite sugen..!

Indestructible

Trött men lycklig. Det kan vara livets bästa tillstånd. Trött efter en fredakväll på skolan med härliga tjejer, och Jonte och Gustav, där vi delade ut saft och varm choklad med liv och lust till bäckängs alla festande studenter. Jag fann mig i rollen som saftutdelare ganska fort och trivdes väldigt bra med det. Speciellt när man fick veva lite i luften emellanåt med killen med vingar eller få spontankramar bara för att man går i samma franskaklass eller bara lyssna på härligt lullesnack. Det finns det gott om en kväll som denna. Jag hade roligt helt enkelt!

Lycklig efter en fantastisk dag med mina favoritklassisar! För idag har mina tjejer och jag skjutit laser! Jag har aldrig spelat laserdome innan, jag var inte så bra men har ju då det att skylla på, men det var roligt! Att ingen har introducerat mig förr!? Efter 40 minuter av statisk benträning begav vi oss hemåt mot mitt hus där Louise och jag hade förberett en brakmiddag. Vi har ätit, mycket och tittat på melodifestivalen och bara skrattat och mått bra. Jag är lycklig som sagt. För att mina tjejer är av världsklass!


Den där blicken som får mig ur balans


Jag behöver en helg innan denhär helgen. Idag hängde vi loss i skolan och hade det allmänt gött som vanligt. Efter en dags lärande, som slutade 14.45 istället för 16.40 helt okej, så köpte maja, fille och jag thaimat och tog bussen till hans vardagsrum och satt där en stund och hade det fint. Sedan åkte Maja och jag tillbaka till Bäckäng för öppet hus, nu måste Borås nior ändå ha bestämt sig eller? Känns som om vi har pysslt med detta hur länge som helst nu! haha. Men vi har kul ihop så det har varit en bra kväll. Nu är jag helt galet trött och kommer slockna såfort jag lägger huvudet på kudden. Åh vad jag längtar.

Årets Bästa Dag.

Myndig. Hela dagen har jag fått svara på standardfrågan "hur känns det" och jag har kommit underfund med att det känns rysligt bra! Dock tar födelsedagar slut alldeles för fort och inträffar alldeles för sällan.

Dagen började vår vana trogen med sång och paket på sängen. Så bra att vi får plats hela familjen i den, fantastiska 1.20! hihi! Efter det stressade jag som vanligt iväg till läroverket, men jag fick skjuts dagen till ära!
Första lektionen avlöpte med otaliga uppräkningar av morgonens gåvor och ett och annat grattis och massa kramar. När jag sedan kom tillbaka till mitt skåp hade världens bästa kompis varit där och pyntat med ballonger och serpentiner och bakat en kladdkaka som låg i skåpet och väntade, världens bästa som sagt! :D
Sedan skrev vi idrottsprov, det gick bra. Lunchen bestående av fiskgryta som var helt okej inleddes utan krusiduller. Men har man knäppa kompisar så har man! Maja, Hanna och Erika kom efter en stund inspringandes i matsalen med ballonger, partyhattar och tutor, sjönsång också såklart! Helt utanför dagens förväntningar men åh vad sådant gör en lycklig! Mer överraskningar i livet, tack! Dessutom fick jag en kaka av bästa chassebabe också! Det är fint att fylla år! :)

Eftermiddagen och kvällen har spenderats hemma med mina två favoriter och familjen, med tårta och massa mys! Majsi och Joel, ni gör det värt liksom!

Nu ska jag vara uppe så länge jag vill, för jag får bestämma helt själv! Tufft. Dock lär jag ta mig mot sängen ganska snart, efter vuxet övervägande så är det ju en dag imorgon också som ska orkas med!

So far so good så att säga!

När man saknar känslan av obotlig iver

Idag är en bra dag. Samtidigt en lite sorglig dag. Samtidigt en väldigt spännande dag. Idag har jag gjort säkert hundra saker för sista gången.
Jag har gått upp, klätt på mig, ätit frulle, åkt till skolan, chillat runt med mina tjejer,
stannat i skolan och pluggat (och när man inte orkar gå tillbaka till skåpet för att hämta block funkar det lika bra att anteckna på en servett!),
träffat härliga människor i kyrkan, gått hem i regnet med Kajsa och blivit oansvarigt blöt om fötterna (speciellt om högerfoten där skon saknar sula på mitten), just nu äter jag mitt sista granatäpple (som för övrigt är en present från mig, till mig)
allt idag har varit sista gången. Sista gången som barn alltså. Imorgon fyller jag vuxen. Enligt lag alltså. Imorgon får jag köpa ut trisslotter och nässpray från ica, imorgon får jag gå på krogen och dansa, imorgon får jag ta körkort (om jag ändå hade kunnat ta körkort imorgon..) imorgon får jag säga: Nej, ni bestämmer inte över mig! till mina föräldrar om de skulle försöka tvinga mig till något jag inte vill (även om jag inte kan komma på en enda gång det hänt men jag kan, om det skulle hända...) imorgon får jag köpa snus, cigg och alkohol, även om jag under inga omständigheter kommer uppmuntra sådana ovanor så försök inte ens, men jag kan. Lagligt.
Egentligen är det inte så mycket speciellt med morgondagen helt enkelt, mer än att det är roligt att fylla år och gott med tårta. Men jag saknar känslan av att vara totalt överexalterad, sådär som det var när man var liten. Jag slår vad om att jag, till min besvikelse, kommer somna jättegott ikväll och sova ända tills jag ska vakna imorgon. Välbehövligt kanske men en aning tråkigt. Det var bättre att fylla år som barn.
Nu ska jag plugga lite till provet jag har på min födelsedag sedan ska jag sova för att orka med min födelsedag. Idag (och imorgon) är det okej att skriva ett helt inlägg om mig själv.. eller?

RSS 2.0